Jongerenreizen


Wil jij met Open Doors op reis, maar reis jij het liefst met leeftijdsgenoten? Ga dan mee met een van onze jongerenreizen. Reis met mensen tussen de 18 en 25 jaar naar de vervolgde kerk en ontmoet en bemoedig jouw broeders en zusters.

"Ik was nog jong toen ik christen werd. Toen mijn moeder ervan hoorde, kon ik vertrekken. Ik moest noodgedwongen logeren bij een bekende en raakte bijna al mijn vrienden kwijt." - Yousef (Marokko)

Marokko

Marokko: het land van rijke historie, grote steden en grootse natuur. In dit kleurrijke land kom je ogen en oren tekort. Maar christenen leven er niet in vrijheid. Bekering tot het christendom is weliswaar niet strafbaar, maar ex-moslims staan onder druk. Zowel door de overheid als door hun eigen familie en omgeving. 

Reizen naar Marokko
Focus: Bidden en ontmoeten
Datum: juli 2020*
Aantal dagen: 10
Kosten: +/- 1.350 euro (incl. vliegticket)
Grootte groep: 16 personen

Deze reis maak je om te bemoedigen en te ontdekken. Je ontmoet geloofsgenoten van jouw leeftijd in hun eigen omgeving. Wie weet kun je een nachtje bij ze logeren! Je ontmoet christenen, proeft heerlijke maaltijden, bemoedigt je broeders en zusters en slaapt misschien zelfs op een camping tussen vakantievierende Marokkanen.

Colombia

Colombia heet je welkom! Dit land met haar vriendelijke mensen staat wellicht bekend om haar gewelddadige verleden, maar heeft veel moois te bieden. En mooier dan de prachtige natuur en het lekkere eten, is je ontmoeting met de vervolgde kerk. Hierbij trek je tien dagen lang op met een groep reizigers afkomstig uit verschillende landen.

Reizen naar Colombia
Focus: Bidden en ontmoeten
Datum: juli/augustus 2020*
Aantal dagen: 11
Kosten: +/- 1950 euro (incl. vliegticket)
Aantal personen: 10 personen

Deze internationale reis brengt je in een opvanghuis voor vervolgde kinderen en tieners. Je trekt met hen op, eet het lokale eten en ontdekt hoe deze mensen leven. Je bent actief bezig, organiseert sport- en spelmiddagen, bidt met elkaar en deelt over jouw geloof in de Here Jezus.*

Aanmelden jongerenreisIk heb een vraag

* Voor de reis naar Colombia is een goede beheersing van de Engelse en/of Spaanse taal een vereiste.