Ontmoeting met verstotenen

Ontmoeting met verstotenen

“We waren erg bemoedigd door een kind van een jaar of negen, dat vrijmoedig het Evangelie deelde met onder andere een imam en een taxichauffeur.” Reizigers Truus en Esther
 

Wat is er aan de hand?
Veel mensen zien Maleisië als een tolerant islamitisch land. Toch neigt de overheid steeds meer naar het islamitisch conservatisme. De grondwet van Maleisië bevoorrecht moslims en etnische Maleisiërs. Etnische minderheden, onder wie veel christenen, worden juist steeds vaker gediscrimineerd. Moslims mogen zich niet bekeren tot welke godsdienst dan ook. Wie christen wordt, komt alleen te staan. De sharia-rechtbank veroordeelt bekeerlingen vaak tot een heropvoedingskamp. Christelijke vaders of moeders verliezen soms zelfs het contact met hun kinderen, omdat rechtbanken het ouderlijk gezag toewijzen aan de moslimouder.
 

Daarom maak je deze reis met Open Doors...
Van de Maleisische christenen krijg je gegarandeerd een warm welkom. Je maakt een internationale kerkdienst mee en ontmoet christenen die je vertellen over de moeilijkheden en uitdagingen waar ze mee te maken hebben. Je versterkt de kerk in Maleisië door biddend aanwezig te zijn.
 

Daarom maak je deze reis als toerist...
Maleisië is een smeltkroes van vele ZuidAziatische volken. Het gevolg is een levendige en veelzijdige cultuur. Dat zie je terug in de verschillende religies, diversiteit aan keukens en gevarieerde architectuur. In de Maleisische miljoenenstad Kuala Lumpur raak je onder de indruk van het contrast tussen oude koloniale gebouwen en moderne wolkenkrabbers.

Ontvang je deze informatie graag op papier? Vraag dan de reisfolder aan!

FOCUS: GEBED EN ONTMOETING
10 DAGEN
JUNI 2017
1.800 EURO
inclusief ontbijt/diner
exclusief drinken/fooi (visum niet nodig)

 Nog maar 1 plek vrij! 

aanmelden