Vietnam


De mooiste rijstterrassen vind je in Vietnam, de plantjes schitteren in de zon. Op de ondergelopen velden zijn mannen en vrouwen hard aan het werk. Zij onderhouden hun gezinnen met de opbrengsten van het veld. Maar wie christen wordt, maakt geen deel meer uit van de familie en moet zijn eigen boontjes doppen.

“Toen mijn boeddhistische familieleden ontdekten dat ik christen was geworden, kwamen ze met een grote groep om me heen staan en sloegen ze me. Ze riepen dat ik een schande was voor de familie. Ik had pijn, maar ik kan Christus niet verlaten.”  - Een christen uit Vietnam

Reizen naar Vietnam

Focus: Bidden en ontmoeten
Aantal dagen: 10
Kosten: +/- 2.050 euro (incl. vliegticket)
Datum: juni 2020*
Grootte groep: 12 personen

Na deze reis denk je ongetwijfeld met regelmaat terug aan de ontmoetingen met Vietnamese christenen. Andersom zullen zij ook jouw bezoek niet snel vergeten. Het is voor hen niet zonder gevaar om je te ontmoeten, toch zijn ze bereid het risico te nemen. Jouw aanwezigheid bemoedigt hen. Kijk in hun ogen, luister naar de moeilijke verhalen over vervolging en laat weten dat je voor hen blijft bidden. Uniek aan deze reis is dat je ook kennismaakt met het werk onder vervolgde christenen in Vietnam. Lokale gelovigen vertellen je over de impact ervan. 

Meld je aan voor deze reis          Vragen? Mail ons!

* Heb je vragen over de exacte reisdata of over andere informatie? Mail naar reizen@opendoors.nl!