Kom werken bij open doors

Engagement Marketeer

Jij bent geraakt door verhalen van vervolgde christenen en wilt mensen stimuleren om in actie te komen. Je begrijpt het belang van naamsbekendheid en fondsenwerving en krijgt energie van het maken van een goede DM en een effectieve call to action. Ook kun je goed schakelen tussen online en offline uitingen. Herken je jezelf hierin? Dan hebben wij een mooie functie voor jou bij team Digitaal. Dit team houdt zich bezig met socials, website, apps, data en het verbinden van donateurs aan Open Doors.

Wat ga jij doen?

Als engagement markeer ben je verantwoordelijk voor het werven van financiële steun door particulieren.

 • Je stelt de fondsenwervende plannen op, bent medeverantwoordelijk voor het uitvoeren daarvan en coördineert de diverse processen rondom onder meer de direct mailings en het opstellen van calls to action.
 • Je bent gericht op het verbeteren van de kwaliteit en de resultaten van zowel bestaande als nieuwe fondsenwervende methodes en materialen.
 • Je draait je hand niet om voor een stevige evaluatie, analyse of rapportage.

Wat vragen wij van jou?

Je leeft en werkt vanuit je geloof, bent actief lid bent van een kerk of gemeente en voelt je verbonden met de vervolgde kerk. Je herkent je in onze zeven kernwaarden.

Daarnaast zien we graag dat je beschikt over de volgende kennis, vaardigheden en eigenschappen:

 • Je bent proactief, creatief en een doorzetter die op een enthousiaste manier de fondsenwervende doelstellingen realiseert.
 • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring en ervaring met het analyseren en interpreteren van data.
 • Kennis van CRM-systemen, bij voorkeur van Salesforce, is een pré.
 • Je werkt gestructureerd en hebt oog voor detail.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.

Hoe werken wij?

Dit is Gods werk, wij zijn Zijn medearbeiders, we doen ons werk in afhankelijkheid van Hem! Gebed neemt een grote plaats in binnen onze organisatie. We maken effectief gebruik van elkaars kennis en talenten. We bouwen aan hoge professionaliteit en kwaliteit, we nemen verantwoordelijkheid en zijn daarop aanspreekbaar.

Tegelijkertijd denken we met elkaar mee en zetten we samen de schouders eronder. De structuur is een hulpmiddel, met zo kort mogelijke lijnen. Efficiënt overleg en heldere besluitvorming vinden we belangrijk.

Wat bieden wij?

Werken bij Open Doors geeft je een unieke kans om de vervolgde kerk te ondersteunen met jouw talenten. Op ons kantoor in Ermelo werken we met zo’n vijftig collega’s. Het is mogelijk om een deel van je werktijd te werken vanuit huis.

Voor deze functie krijg je een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. De functie is ingeschaald in schaal 9 met een minimum salaris van € 3.051,- en maximaal € 4.248,- bruto per maand (bij een fulltime dienstverband van 40 uur).

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in.

Open Doors verwacht van haar medewerkers dat zij zich integer gedragen en zorgvuldig rekening houden met de rechten en belangen van anderen. Het opvragen van een VOG en referenties kan deel uitmaken van de procedure.

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Hidden
Naam(verplicht)
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Na verzending van je sollicitatie ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Krijg je deze mail niet, of ontvang je binnen een week geen inhoudelijke reactie, neem dan contact op met team HR via vacature@opendoors.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over deze vacature

 • 32-40 uur per week
 • 3 jaar werkervaring
 • Ermelo

Deel dit

Meer vacatures

Scroll naar boven