Kom werken bij open doors

Teamleider Storyteller

Open Doors Nederland is op zoek naar een teamleider storyteller voor het team Verhalen en Content. Als teamleider geef je leiding aan enkele teamleden. Je bent een storyteller die het verhaal van vervolgde broers en zussen zó kan vertellen, dat het uitgebreid gedeeld wordt in de juiste mediakanalen en ontvangers in beweging zet om betrokken te zijn bij de vervolgde kerk. Je trekt nauw op met andere teams voor het realiseren van integrale campagnes en projecten. Je begrijpt dat marketing en communicatie niet los van elkaar gezien kunnen worden.

Wat ga jij doen?

Als teamleider coach en ontwikkel je de medewerkers van je team zodat zij maximaal in hun kracht staan. Tegelijkertijd werk je zelf mee in de uitvoering. Je geeft vanuit onze strategie richting aan de dagelijkse werkzaamheden en realiseert samen met je collega’s de jaarplannen.

 • Je inspireert anderen, draagt bij aan een cultuur van geestelijk ondernemerschap, stimuleert initiatieven en stuurt operationeel bij om onze gezamenlijke doelen te realiseren.
 • Ook lever je input voor organisatiebeleid en vertegenwoordig je Open Doors in voorkomende interne en externe overleggen.

Wat vragen wij van jou?

Voor het werken bij Open Doors vragen we van onze medewerkers dat je leeft en werkt vanuit je geloof, actief lid bent van een kerk of gemeente en dat je je verbonden voelt met de vervolgde kerk en je herkent in onze zeven kernwaarden.

Voor deze functie zien we daarnaast graag dat je beschikt over de volgende kennis, vaardigheden en
eigenschappen:

 • Hbo werk- en denkniveau, met een relevante opleidingsachtergrond en relevante ervaring op het gebied van marketing en communicatie. 
 • Je bent een geestelijk, inspirerend en mensgericht leider, sociaal en communicatief vaardig, tegelijk vakkundig, doelgericht en doortastend.
 • Je kunt goed samenwerken, verbindt mensen en demonstreert dat leidinggeven dienen is.
 • Je ondersteunt de andere teams in activiteiten en projecten en draagt optimaal bij aan integrale campagnevoering.
 • Je ziet tevens het grotere geheel, wil resultaten neerzetten, staat open voor feedback en stimuleert innovatie.
 • Je hebt 3+ jaar ervaring met het voeren van campagnes.
 • Je bent een ervaren storyteller en kunt dat aantonen met voorbeelden.
 • Je bent een teamspeler en weet dat we meer bereiken door samenwerking.

Hoe werken wij?

Dit is Gods werk, wij zijn Zijn medearbeiders, we doen ons werk in afhankelijkheid van Hem! Gebed neemt een grote plaats in binnen onze organisatie. We maken effectief gebruik van elkaars kennis en talenten. We bouwen aan hoge professionaliteit en kwaliteit, we nemen verantwoordelijkheid en zijn daarop aanspreekbaar.

Tegelijkertijd denken we met elkaar mee en zetten we samen de schouders eronder. De structuur is een hulpmiddel, met zo kort mogelijke lijnen. Efficiënt overleg en heldere besluitvorming vinden we belangrijk.

Wat bieden wij?

Werken bij Open Doors geeft je een unieke kans om de vervolgde kerk te ondersteunen met jouw talenten. Op ons kantoor in Ermelo werken we met zo’n vijftig collega’s. Het is mogelijk om een deel van je werktijd te werken vanuit huis.

Voor deze functie krijg je een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. De functie is ingeschaald in schaal 10 met een minimum salaris van € 3.025,- en maximaal € 4.744,- bruto per maand (bij een fulltime dienstverband van 40 uur).

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in.

Open Doors verwacht van haar medewerkers dat zij zich integer gedragen en zorgvuldig rekening houden met de rechten en belangen van anderen. Het opvragen van een VOG en referenties kan deel uitmaken van de procedure.

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Hidden
Naam(verplicht)
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Na verzending van je sollicitatie ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Krijg je deze mail niet, of ontvang je binnen een week geen inhoudelijke reactie, neem dan contact op met team HR via vacature@opendoors.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over deze vacature

 • 32-40 uur per week
 • 5 jaar werkervaring
 • Ermelo

Deel dit

Meer vacatures

Scroll naar boven