Groepsreis Kenia

Ben je al eens op reis geweest naar het prachtige Kenia? Zou je een Afrikaanse kerkdienst willen meemaken en bidden met vervolgde christenen? Als je dat goed in de oren klinkt, dan is deze indrukwekkende, inspirerende reis naar Kenia als een uitstekende uitdaging voor jou.

Over deze reis

Vertrekmaand
Juni 2024

Aantal dagen
8 dagen

Aantal reizigers
2 tot maximaal 14

Aanmelden mogelijk tot
15 februari 2024

Leeftijdscategorie
18 t/m 72 jaar

Kosten
€2.575,-

Deze reis is volgeboekt!

Bekijk ons volledige reisaanbod op de reizenoverzichtpagina.

Dit ga je doen

Tijdens deze reis concentreer je je op het dienen en ondersteunen van de vervolgde kerk. Jouw aanwezigheid is zo belangrijk!

Ontmoet christenen en luister naar wat zij jou te vertellen hebben en wat jij van hen kunnen leren. Laat je uitdagen, aanscherpen en bemoedigen.

Verblijf

Je verblijft in toeristen- of middenklasse hotels.

Excursies

Hoe mooi is het om, naast het ontmoeten van onze broers en zussen, ook hun land te ontdekken!

Do’s en dont’s

Met welke gewoontes moet ik rekening houden in Kenia? Welke kleding kan ik wel en niet dragen? Tijdens de reis dien je je aan een aantal zaken te houden. Welke dat zijn lichten we graag toe tijdens de voorbereidingsavond van de reis.

Voorbereiding

Met Livingstone en Open Doors ga je goed voorbereid op reis. Voorafgaand aan de reis word je op ons kantoor uitgenodigd voor een voorbereidingsavond. Tijdens deze avond ontmoet je de andere reizigers en krijg je alle informatie over het land en het programma.  

Goede beheersing Engelse taal. Het is mogelijk dat twee reizigers uit Zuid Afrika bij de reis aansluiten. 

Zelf regelen

Voor deze reis heb je nodig:  

  • Een geldig paspoort (deze dient ná vertrek uit het land nog zes maanden geldig te zijn).  
  • Een e-visum. 
  • Inentingen, check: www.lcr.nl.   
  • Wij werken met kwetsbare doelgroepen en zijn daarom extra zorgvuldig: een VOG-aanvraag bij de Nederlandse overheid en de vraag om een referentie zijn daarom onderdeel van iedere boeking. 

Kosten

Voor €2.575,- reis jij met ons mee naar Kenia. Deze prijs is inclusief vliegticket, hotelovernachtingen, ontbijt en diner. Het is verstandig om wat geld mee te nemen voor drankjes, lunch en fooien (10-15 euro per dag). 

Ga je ook mee?

Vragen?

Heb je vragen over deze reis, bekijk dan de veelgestelde vragen over reizen met Open Doors. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via reizen@opendoors.nl.

Scroll naar boven