Groepsreis Mexico

In Mexico, waar het grootste deel van de bevolking christen is, denk je misschien niet zo snel aan vervolging. Toch wordt een deel van de christenen sterk onderdrukt. Ga mee op reis naar het land van de taco’s, tequila en mariachi en bemoedig jouw vervolgde broers en zussen.

Over deze reis

Vertrekmaand
September 2024

Aantal dagen
9 dagen

Aantal reizigers
5 tot maximaal 10

Aanmelden mogelijk tot
15 juli 2024

Leeftijdscategorie
18 t/m 65 jaar

Kosten
€2.595,-

Deze reis is volgeboekt!

Bekijk ons volledige reisaanbod op de reizenoverzichtpagina.

Dit ga je doen

Tijdens deze reis ontmoet je vervolgde christenen in inheemse gebieden. Maar je maakt ook kennis met gelovigen in steden die te maken hebben met vervolging.

Je bezoekt de projecten waar deze christenen hulp ontvangen. De gelovigen in Mexico kijken enorm naar je uit: jouw aanwezigheid en gebed is een bemoediging voor ze.

Verblijf

Je verblijft in toeristen- of middenklasse hotels.

Excursies

Hoe mooi is het om naast het ontmoeten van onze broers en zussen, ook hun land te ontdekken?  

Denk aan de eeuwenoude cultuur, de heerlijke taco’s en de vrolijke muziek.

Let op! Het programma is altijd onder voorbehoud en we vragen je dan ook hierin flexibel te zijn.

Do’s en dont’s

Met welke gewoontes moet ik in het land rekening houden? Welke kleding kan ik wel en niet dragen? Tijdens de reis dien je je aan een aantal zaken te houden. Welke dat zijn lichten we graag toe tijdens de voorbereidingsavond van de reis.

Voorbereiding

Met Livingstone en Open Doors ga je goed voorbereid op reis. Voorafgaand aan de reis word je op ons kantoor uitgenodigd voor een voorbereidingsavond. Tijdens deze avond ontmoet je de rest van de deelnemers en krijg je alle informatie over het land en het programma. 

Zelf regelen

Voor deze reis heb je nodig:  

  • Een geldig paspoort (deze dient nog 6 maand geldig te zijn na vertrek uit Mexico) 
  • Inentingen, check: www.lcr.nl 
  • Wij werken met kwetsbare doelgroepen en zijn daarom extra zorgvuldig: een VOG-aanvraag bij de Nederlandse overheid en de vraag om een referentie zijn daarom onderdeel van iedere boeking.  

Kosten

Voor €2.595,- reis jij met ons mee naar Mexico. Deze prijs is inclusief vliegticket, binnenlandse vluchten, hotelovernachtingen, ontbijt, lunch, diner, vervoer, lokale gids, excursies en entreegelden. Exclusief drankjes en fooien.

Ga je ook mee?

Vragen

Heb je vragen over deze reis, bekijk dan de veelgestelde vragen over reizen met Open Doors. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via reizen@opendoors.nl.

Scroll naar boven