Groepsreis­ Noord-Afrika

Land van middeleeuwse Koningsteden, de eeuwenoude leer- en tapijtindustrie, het immense hooggebergte en kleurrijke bazaars. In dit islamitische land wonen christenen die – ondanks de gevaren – langs dorpjes gaan om te vertellen over de Here Jezus.

Over deze reis

Vertrekmaand
April 2024

Aantal dagen
10 dagen

Aantal reizigers
2 tot maximaal 14

Aanmelden mogelijk tot
15 februari 2024

Leeftijdscategorie
18 t/m 72 jaar

Kosten
€1.790,-

Deze reis is volgeboekt!

Bekijk ons volledige reisaanbod op de reizenoverzichtpagina.

Dit ga je doen

Als iedereen zich tegen je keert omdat je christen bent, hoe houd je het dan vol? Tijdens deze reis ontmoet je lokale christenen. Sommige van hen kennen geen andere christenen in hun omgeving.

Er zijn ook christenen die juist op pad gaan om te evangeliseren, hoewel dat bij de wet verboden is. Waarom nemen christenen zo’n groot risico? Ga mee op reis en ontdek het zelf in dit prachtige land.

Verblijf

Je verblijft in toeristen-of middenklasse hotels

Excursies

Hoe mooi is het om niet alleen onze broers en zussen te ontmoeten, maar ook hun land te ontdekken? Tijdens deze reis bezoeken we een aantal toeristische plekken. Denk daarbij aan de souks (markten) van een van de koningssteden, de vallei met de duizend kasbahs en de indrukwekkende Todra-kloof.

Let op! Het programma is altijd onder voorbehoud en we vragen je dan ook hierin flexibel te zijn.

Do’s en dont’s

Met welke gewoontes moet ik in dit land rekening houden? Welke kleding kan ik wel en niet dragen? Tijdens de reis dien je je aan een aantal zaken te houden. Welke dat zijn lichten we graag toe tijdens de voorbereidingsavond van de reis. 

Voorbereiding

Met Livingstone en Open Doors ga je goed voorbereid op reis. Voorafgaand aan de reis word je op ons kantoor uitgenodigd voor een voorbereidingsavond. Tijdens deze avond ontmoet je de rest van de deelnemers en krijg je alle informatie over het land en het programma.  

Zelf regelen

Voor deze reis heb je nodig:  

  • Een geldig paspoort (deze moet na vertrek uit het land nog zes maanden geldig zijn). 
  • Inentingen, check: www.lcr.nl.  
  • Wij werken met kwetsbare doelgroepen en zijn daarom extra zorgvuldig: een VOG-aanvraag bij de Nederlandse overheid en de vraag om een referentie zijn daarom onderdeel van iedere boeking. 

Kosten

Voor €1.790,- reis jij met ons mee naar Noord-Afrika. Deze prijs is inclusief vliegticket, hotelovernachtingen, ontbijt en diner. Het is verstandig om wat geld mee te nemen voor drankjes, lunch en fooien (10-15 euro per dag). 

Ga je ook mee?

Vragen?

Heb je vragen over deze reis, bekijk dan de veelgestelde vragen over reizen met Open Doors. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via reizen@opendoors.nl.

Urgent

Gebed

Bid mee voor christenen
in India

Scroll naar boven