Jongeren­reis Indonesië

Word jij warm van cultuur snuiven in Indonesië en indrukwekkende ontmoetingen met moslimbekeerlingen? Tijdens deze jongerenreis ga je op pad, ontdek je het land en bid je samen met Indonesische christenen. Een reis die je niet snel zal vergeten!

Over deze reis

Vertrekmaand
Juli 2024

Aantal dagen
9 dagen

Aantal reizigers
6 tot maximaal 10

Aanmelden mogelijk tot
15 juni 2024

Leeftijdscategorie
18 t/m 25 jaar

Mocht je iets jonger of ouder zijn, neem dan contact op.

Kosten
€2.195,-

Deze reis is volgeboekt!

Bekijk ons volledige reisaanbod op de reizenoverzichtpagina.

Dit ga je doen

Wat doe je als je ouders je afwijzen omdat je christen bent geworden? Ontdek het tijdens deze reis. De jongeren die je ontmoet vertellen jou hun eerlijke en soms heftige levensverhaal. Je bidt samen en leest uit Gods Woord.

Jouw bezoek zorgt ervoor dat ze zich bemoedigd voelen. Wil je iets betekenen voor vervolgde christenen in Indonesië? Dan is dit een prachtige reis voor jou.

Verblijf

Je verblijft in toeristen- of middenklasse hotels.

Excursies

Hoe mooi is het om niet alleen je vervolgde broers en zussen te ontmoeten, maar ook hun land te ontdekken? Bezoek verschillende toeristische plekken en ontdek de bruisende stad Jakarta en Sumatra.

Let op! Het programma is altijd onder voorbehoud en we vragen je dan ook hierin flexibel te zijn.

Do’s en dont’s

Met welke gewoontes moet ik rekening houden in Indonesië? Welke kleding kan ik wel en niet dragen? Tijdens de reis dien je je aan een aantal zaken te houden. Welke dat zijn lichten we graag toe tijdens de voorbereidingsavond van de reis.

Voorbereiding

Met Livingstone en Open Doors ga je goed voorbereid op reis. Voorafgaand aan de reis word je op ons kantoor uitgenodigd voor een voorbereidingsavond. Tijdens deze avond ontmoet je de andere reizigers en krijg je alle informatie over het land en het programma.  

Zelf regelen

Voor deze reis heb je nodig:  

  • Een geldig paspoort (deze dient nog zes maanden geldig te zijn op de dag van aankomst in Indonesië). 
  • Inentingen, check: www.lcr.nl.  
  • Wij werken met kwetsbare doelgroepen en zijn daarom extra zorgvuldig: een VOG-aanvraag bij de Nederlandse overheid en de vraag om een referentie zijn daarom onderdeel van iedere boeking. 

Kosten

Voor €2.195,- reis jij met ons mee naar Indonesië. Deze prijs is inclusief vliegticket, hotelovernachtingen, ontbijt en diner. Het is verstandig om zelf wat geld mee te nemen voor drankjes, lunch en fooien (15-20 euro per dag).

Ga je ook mee?

Vragen

Heb je vragen over deze reis, bekijk dan de veelgestelde vragen over reizen met Open Doors. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via reizen@opendoors.nl.

Scroll naar boven