Geef vervolgde kinderen een veilige toekomst" />

Geef vervolgde kinderen een veilige toekomst

Fasil en Ezana houden een kaars vast

Waar christenen vervolgd of bedreigd worden, betalen hun kinderen vaak een hoge prijs. Vervolging maakt geen onderscheid tussen volwassenen of kinderen. Ze worden bespot, bespuugd en geslagen, alleen omdat ze uit een christelijk gezin komen.

Vervolging trekt vaak lange en diepe sporen in het leven van deze kinderen. Het tast hun zelfvertrouwen en eigenwaarde aan, belangrijke zaken om zich te kunnen ontwikkelen.

Open Doors helpt kinderen die bedreigd of vervolgd worden. Onder andere door hen veilig onderwijs te bieden. Een plek waar ze onbezorgd kunnen spelen en leren. Jouw gebed en gift zorgen ervoor dat kinderen zoals Fasil en Ezana een veilige toekomst tegemoet kunnen zien.

Deel dit

Geef hoop aan vervolgde kinderen

Met 60 euro geef je voedsel en noodhulp aan drie gezinnen.

Voor 42 euro krijgt een kind zes maanden onderwijs.

Voor 23 euro ontvangt één kind traumahulp.

Disclaimer: Mocht er meer binnenkomen dan nodig is voor dit project, zal Open Doors dit besteden waar hulp het meest nodig is.

Open Doors helpt!

Vervolging van kinderen gaat ver. Zoals in het zuiden van Ethiopië waar de tweeling Fasil en Ezana opgroeien. Op school kregen ze geen eerlijke cijfers voor hun toetsen, puur omdat ze christen zijn. Dat is niet alleen oneerlijk, maar heeft ook grote gevolgen voor hun kansen op een vervolgopleiding, omdat dit gebaseerd wordt op die cijfers. Zo trekt vervolging van kinderen lange, diepe sporen tot in hun volwassen leven aan toe.

Open Doors helpt bedreigde kinderen. We bieden hen een veilige plek om naar school te gaan. Een plek waar ze onbezorgd kunnen spelen en leren. Kinderen die getraumatiseerd zijn door vervolging helpen met psychische hulp. En gezinnen die lijden onder vervolging bieden we praktische ondersteuning met voedsel en kleding. Zo zorgen we ervoor dat kinderen kunnen opgroeien tot stabiele, zelfredzame volwassenen

Samen helpen we kinderen zoals Fasil en Ezana om staande te blijven, midden in de verdrukking.

Scroll naar boven