Laat bekeerde vrouwen niet alleen staan

Sahar voor spiegel

Vrouwen worden achtergesteld in veel landen in het Midden-Oosten. Van jongs af aan krijgen ze te horen dat ze niets waard zijn. Dat zij geliefde dochters van onze Vader zijn verandert hun leven. Dat is mooi maar ook gevaarlijk!

Sahar moest vluchten uit Iran omdat ze in Jezus gelooft. Het was niet veilig meer om langer in Iran te blijven. In haar huis houdt zij Bijbelstudies met ex-moslima’s. Online heeft ze in het diepst geheim contact met bekeerde vrouwen in Iran. Zo kan zij tot zegen zijn voor veel gelovige vrouwen die verdrukt worden.

Wij geloven dat geen enkele bedreigde christen alleen hoeft te staan. Daarom helpen we vrouwen zoals Sahar om een oase te zijn voor bekeerde vrouwen in het Midden-Oosten.

Doe je mee? Samen bemoedigen en helpen we vervolgde vrouwen in Midden-Oosten. Jouw gebed en steun is een geweldige bemoediging voor hen!

Deel dit

Geef vervolgde christenen hoop!

Met 60 euro ontvangen vier vrouwen Bijbelse training in hoe om te gaan met vervolging

Met 45 euro ontvangen drie vervolgde vrouwen pastorale zorg

Met 27 euro krijgen drie mishandelde vrouwen medische hulp

Disclaimer: Mocht er meer binnenkomen dan nodig is voor dit project, zal Open Doors dit besteden waar hulp het meest nodig is.

Open Doors helpt!

Een van de meest gewaardeerde vorm van hulp is een Bijbel in de moedertaal. Om staande te blijven ondanks vervolging, putten christenen kracht uit het Woord van God. Het hebben van een eigen Bijbel is tegelijk levensgevaarlijk. In veel landen staan zware straffen op het bezit van een Bijbel.

Met gevaar voor eigen leven helpt Sahar bekeerde vrouwen in het Midden-Oosten.

Toch zetten wij ons werk voort. In navolging van onze geliefde oprichter Anne van der Bijl helpen we hen die bedreigd en vervolgd worden omdat ze Jezus willen volgen. Naast het verspreiden van Bijbels bieden we ook pastorale zorg aan hen die trauma’s hebben als gevolg van vervolging. Daarbij geven we ook noodhulppakketten aan christenen die honger lijden omdat ze op de vlucht zijn voor geweld.

Samen helpen we christenen wereldwijd om staande te blijven, midden in de verdrukking. Help je mee?

Scroll naar boven