Welkom in de webwinkel

 • Nieuw: Kameraad Hea Woo

  Categorie(ën) Boeken

  Kameraad Hea Woo is het langverwachte vervolg op Kameraad Zhang dat wereldwijd inmiddels door tienduizenden christenen is gelezen. Met deze novelle raakt Open Doors-schrijver Jan Vermeer opnieuw in het hart. Hea Woo en So Young symboliseren het lot van zoveel (christelijke) Noord-Koreanen. Je zult hen nooit vergeten.

  € 14,95 LEES MEER
 • Nieuw: Alleen een gebroken hart...

  Categorie(ën) Boeken

  Alleen een gebroken hart kan een gebroken wereld genezen bevat deze en andere indrukwekkende verhalen van vervolgde christenen in India. Ieder getuigenis bemoedigt, versterkt en verrijkt. Voor wie dieper wil gaan, zijn er uitdagende vragen in de stijl van Open Doors-oprichter Anne van der Bijl.

  € 12,50 LEES MEER
 • Nieuw: De brief op de deur

  Categorie(ën) Kinderboeken

  Indrukwekkend kinderboek over christenvervolging in India

  Als Aravind naar zijn buurmeisje Insiya wil gaan, schrikt hij. Op de deur van het kleine boerderijtje hangt een stuk papier: ‘Vier geen Kerst!!!’ staat er met grote, schreeuwende letters op. De tekeningetjes die om deze drie woorden heen zijn gekrabbeld, spreken duidelijke taal: een mes, een pistool, rode vlekken… bloed!

  € 9,95 LEES MEER
 • Opruiming: Verborgen schat

  Categorie(ën) Kinderboeken, Opruiming

  Nieuwsgierig duwt Dae-jung de deur van het vervallen hutje open. Zelfs hier hangt een foto van de Eeuwige Leider aan de muur – scheef ... Wat een schande! Even recht hangen ... Dan komt er een geheime bergplaats tevoorschijn. En ... er ligt iets in – een zwart boek met een rood kruis erop. Dit is het gevaarlijkste boek ter wereld!

  € 7,00 LEES MEER
 • Opruiming: Niet te geloven!

  Categorie(ën) Kinderboeken, Opruiming

  Het meisje Nadia loopt eenzaam over de stoffige weg naar de legerbasis. Ze moet het vertellen, voor er nog meer slachtoffers vallen. Dat soldaat Sedra ernstig gewond is geraakt, is haar schuld. Net als de dood van haar moeder.

  € 7,00 LEES MEER
 • Opruiming: Mijn vijand, mijn vriend

  Categorie(ën) Kinderboeken, Opruiming

  Dit boek gaat over Soko, een christenjongen, en zijn moslimvriend Osawe. Ze zijn aan elkaar gewaagd en voetballen samen. Als het tot een uitbarsting komt tussen christenen en moslims, is het uit met de pret. Haat en angst maken van een vriend een vijand.

  € 7,00 LEES MEER
 • Opruiming: Live uit Bagdad

  Categorie(ën) Kinderboeken, Opruiming

  Jeener woont in Bagdad. In de stad ontmoet hij een Westerse verslaggever, die hem interviewt. Hij vraagt Jeener: “Wat is jouw toekomstdroom?” Jeener hoeft daar niet lang over na te denken. Hij wil journalist worden. De verslaggever belooft hem dat hij een plaats in zijn documentaire krijgt als hij een supergoed verhaal maakt.

  € 7,00 LEES MEER
 • Opruiming: Geheim vuur

  Categorie(ën) Kinderboeken, Opruiming

  Amal (13) vertelt over haar leven in Egypte. Ze droomt ervan naar de kunstacademie te gaan. Ze wil later tekeningen maken voor kinderboeken. Maar het wordt steeds moeilijker om op school te komen. In Caïro, waar Amal en Dina wonen, barst de revolutie los.

  € 7,00 LEES MEER
 • Opruiming: Verboden letters op de muur

  Categorie(ën) Kinderboeken, Opruiming

  Reaz woont in Pakistan. Samen met zijn broer Ajoeb maakt hij voetballen, met naald en draad. Op een dag zien de jongens vanuit de werkplaats een opvallend meisje. Normaal hebben vrouwen en meisjes een sluier om, maar dit meisje draagt alleen een hoofddoekje.

  € 7,00 LEES MEER