Versterk vrouwen uit de vervolgde kerk

Simin uit Iran

De vervolging van vrouwen in het Midden-Oosten vindt veelal in het verborgene plaats. Achter de voordeur, waar vrouwen veilig zouden moeten zijn. Ze worden psychisch mishandeld met huisarrest. Fysiek vernederd door seksueel geweld. Geestelijk gebroken door een gedwongen huwelijk met een islamitische man.  

Simin uit Iran betaalde een hoge prijs voor haar geloof in Christus: ze ontvluchtte haar land. Maar vanaf de plek waar ze nu zit, versterkt ze christelijke vrouwen door middel van online training. Geeft ze hen hoop en laat ze hen hun eigenwaarde ontdekken, gevoed uit Gods Woord. Zo verandert ze de levens van vervolgde vrouwen. Maak jij haar werk mogelijk?

Deel dit

Geef vervolgde christenen hoop!

Met 60 euro geef je zes vervolgde vrouwen een eigen Bijbel.

Voor 40 euro ontvangt een vervolgde vrouw crisishulp om haar gezin te onderhouden.

Voor 25 euro krijgen twintig vrouwen een online training om hun geloof te versterken.

Disclaimer: Mocht er meer binnenkomen dan nodig is voor dit project, zal Open Doors dit besteden waar hulp het meest nodig is.

Simin had de moed om met haar man een huiskerk te leiden voor ex-moslims die christen zijn geworden, maar hun kerk werd ontdekt. Ze werd met haar man en 2-jarige dochter gearresteerd. “Verlaat Jezus en je krijgt je vrijheid terug”, beten agenten haar bij verhoren toe. “Wie zal er voor je dochter zorgen als jij in de gevangenis zit?”  

In het Midden-Oosten leven miljoenen vrouwen zoals Simin, die geen enkele vrijheid hebben om hun christelijk geloof te belijden. Simin ontvluchtte Iran, maar ook als vluchteling is ze van waarde om de kerk in haar vaderland te versterken. “Ook hier ben ik nog niet veilig, maar ik wil vervolgde vrouwen bemoedigen en dienen”, zegt ze. “Ik begrijp hun pijn.” Online geeft Simin vrouwen in Iran Bijbels onderwijs om hen geestelijk te versterken. In het diepste geheim wordt zo de verborgen kracht van vervolgde vrouwen zichtbaar.

Open Doors helpt!

Open Doors geeft vervolgde vrouwen hoop en laat hen hun eigenwaarde ontdekken door waardevolle lessen uit de Bijbel in hun hart te prenten. Door Bijbels onderwijs, praktische hulp en persoonlijke ondersteuning laat Open Doors vervolgde vrouwen hun waarde ontdekken. Zodat ze zich ontpoppen tot vrouwen die stevig geworteld zijn in hun relatie met Jezus en impact hebben op de wereld om hen heen. Met jouw donatie draag je hieraan bij.  

Open Doors-dag

zaterdag 19 oktober

Open Doors-dag 2024

Scroll naar boven