Meisje uit Libanon maakt hartvorm met haar handen

Word donateur

Eén op de zeven christenen in de wereld kan zijn geloof niet in vrijheid belijden en beleven. Open Doors helpt deze christenen. Om overeind te blijven als ze door vervolging worden buitengesloten. Om het Woord van God te kunnen blijven horen en verspreiden, ook als de Bijbel een verboden boek is. Om gemeente van Christus te zijn, ook als hun kerk tot de grond toe is afgebrand.

Jouw hulp is hard nodig om dit werk te kunnen doen! 

Waarom structureel steunen?   

Als maandelijkse donateur zorg je ervoor dat vervolgde christenen verzekerd zijn van hulp. Zo kan Open Doors met jouw gift langdurige projecten uitvoeren, zoals het verspreiden van Bijbels, het opzetten van een traumazorgproject of het geven van trainingen in verschillende landen waar christenvervolging plaatsvindt. 

Wat krijg je ervoor terug?  

Je bouwt het Lichaam van Christus op en verbindt je met christenen die lijden omdat ze in de Here Jezus geloven. Als donateur van Open Doors: 

  • ontvang je zes keer per jaar het Open Doors Magazine, met daarin indrukwekkende verhalen uit de vervolgde kerk, bemoedigende getuigenissen en inspiratie voor je geloofsleven.  
  • word je op de hoogte gehouden van evenementen, zoals de Nacht van Gebed, Zondag voor de Vervolgde Kerk en de jaarlijkse Open Doors-dag.  
  • mag je als welkomstgeschenk een boek uitzoeken van Anne van der Bijl of één van de andere schrijvers die over de vervolgde kerk een boek schreven.  

Geef vervolgde christenen hoop!

Met jouw maandelijkse gift versterk je de vervolgde kerk structureel. Open Doors kan met jouw gift bijvoorbeeld:

één bedreigd gezin bemoedigen met een noodhulppakket.

Met 25 euro steun je één christelijk gezin.

een vervolgde christen een training geven over omgaan met vervolging.

Met 15 euro krijgt één
christen een training.

een Bijbel geven aan
een vervolgde christen.

Met 10 euro euro geef je
één Bijbel.

Disclaimer: Mocht er meer binnenkomen dan nodig is, zal Open Doors dit besteden waar hulp het meest nodig is.

Buiten kerk in Nigeria

Impact

Dankzij de financiële hulp van tienduizenden donateurs kon Open Doors in 2023 de volgende hulp bieden aan vervolgde christenen.

Liever op een andere manier doneren? 

Vietnamese vrouw

Geef met belastingvoordeel

De vervolgde kerk steunen met een belastingvrije donatie? Dat kan door een periodieke schenkingsovereenkomst te ondertekenen.

Bekijk de mogelijkheden
Vrouw met kind

Nalaten aan Open Doors

Wereldwijd lijden 365 miljoen christenen onder vervolging. Dat betekent dat 1 op de 7 christenen zijn geloof niet in vrijheid kan beleven. Open Doors steunt deze christenen en brengt Bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp. Wij kunnen dit niet doen zonder uw steun en gebed. Blijf de vervolgde kerk ondersteunen met uw nalatenschap […]

Hoe werkt het?
Jenny met een gele ster

Doneer eenmalig aan Open Doors

Wat als je op zondag niet meer naar de kerk kunt? Als het gebouw door een aanslag is verwoest of als er überhaupt geen kerk is, omdat die verboden zijn? Voor 365 miljoen christenen in de wereld is vervolging en verdrukking realiteit. Enkel en alleen omdat ze geloven in de Here Jezus. Met jouw gift helpt Open Doors hen. Met Bijbels, Bijbels onderwijs, training en praktische hulp.  Kom in actie […]

Lees meer
Scroll naar boven