Aanbidden-in-de-kerk

Nodig een spreker uit

Open Doors-sprekers vertellen graag over de vervolgde kerk. Uiteraard wordt het verhaal goed afgestemd op elke groep: kinderen (vanaf groep 3), jongeren, senioren, mannen of vrouwen. Ook zijn er sprekers en predikanten die de zondagse preek kunnen verzorgen.

Goed om te weten

Locatie: elke gewenste locatie in Nederland of Vlaanderen

Duur presentatie: in overleg, vanaf 30 minuten

Vorm: onze presentaties zijn interactief

Inhoud: vervolgde christenen kunnen hun verhaal zelf niet komen vertellen. Open Doors-sprekers vertellen over hun ontmoetingen met vervolgde christenen.

Wat kost het?

We vragen je enkel de reiskosten van de spreker te betalen. Deze zijn €0,33 per kilometer. Wij faciliteren zoveel mogelijk een spreker uit je eigen regio. Een gift of collecte stellen we zeer op prijs, maar is niet verplicht. Is een sprekersvergoeding in jouw kerk gebruikelijk? Dan mag je deze uiteraard als gift naar Open Doors overmaken.

Simon Visser

Spreker aanvragen

Woon je in België? Klik dan hier. * = verplicht veld

Vraag nu een spreker aan
Man leest voor uit Bijbel

Onze sprekers

Maak kennis met onze sprekers Eén van de sterkste middelen om bewustzijn te creëren is het vertellen van verhalen. Open Doors sprekers zijn veel op reis geweest en zorgen dat de realiteit van vervolging verandert van ‘ver van m’n bed’ naar bewogenheid. Open Doors sprekers kunnen voorgaan in allerlei soorten bijeenkomsten en doelgroepen: tijdens de zondagse dienst, speciaal voor jongeren, door middel van een speciale ‘geheime kerk’ bijeenkomst, of in andere […]

Wie zijn onze sprekers?
Man onderwijst uit de Bijbel

Geheime kerk

Wat blijft er over als alle uiterlijke vertoon wegvalt? Die vraag komt geheid op je af als je met je kerk of groep een Geheime Kerk-avond houdt in samenwerking met Open Doors. Je ontdekt hoe vervolgde christenen in Noord-Korea of de moslimwereld hun geloof beleven, vaak in de zwaarste omstandigheden. “Hoe zou de kerk eruit zien als je de voorganger weg zou halen? En de muziek, gebouwen en ceremonies? Wat […]

Lees meer
Urgent

Gebed

Bid mee voor christenen
in India

Scroll naar boven