Header GebedsApp website

Gebedsapp

Voelt de vervolgde kerk ver weg en weet je niet goed wat je voor je vervolgde broers en zussen kunt bidden? Verbind je met vervolgde christenen via de GebedsApp.

In de app ontvang je elke dag een actueel gebedspunt uit de vervolgde kerk. Van de situatie in een land waar christenvervolging plaatsvindt tot het persoonlijke verhaal van een vervolgde christen. Bid mee en laat hen niet alleen staan in vervolging.

Baher met z'n schaapskudde

De gebedsapp

Dagelijks worden herinnerd om te bidden voor vervolgde christenen? De Open Doors GebedsApp helpt je daarbij. Je ontvangt elke dag een melding met een actueel gebedspunt uit de vervolgde kerk. Laat weten dat je meebidt of zet je eigen gebed in de app.

Elke dag

Verbonden

Actueel

Bid
elke dag!

GEmist?

Avond van gebed

Tijdens de laatste Avond van Gebed deelden Narendran, Kavita en Laxman een krachtig getuigenis over de groeiende kerk in India en de heftige strijd die dit oplevert. Net als zij worden dagelijks christenen aangevallen door dorpsgenoten. Ze hebben jouw gebed hard nodig.

Laatste Avond van Gebed gemist? Kijk de livestream terug en bid alsnog mee. 

Open Doors Magazines

Gratis

Open Doors Magazine ontvangen?

Meer lezen over de vervolgde kerk? Lees indrukwekkende verhalen, bemoedigende getuigenissen en gebedspunten. Je ontvangt het gratis magazine zes keer per jaar, inclusief gebedskalender. 

Scroll naar boven