Open Doors Ambassa­deurs

Groep mensen die bidden

Ben jij geraakt door de getuigenissen van vervolgde christenen? Mogen wat jou betreft nog veel meer mensen horen dat naar de kerk gaan op zondag voor miljoenen christenen in de wereld niet vanzelfsprekend is? Dat het kunnen lezen van de Bijbel, met je vrienden of familie praten over je geloof of een christelijk festival bezoeken een voorrecht is? Deel het verhaal van de vervolgde kerk door ambassadeur te worden.

Wat doet een Open Doors ambassadeur?

Als ambassadeur van Open Doors breng je de verhalen van vervolgde broers en zussen voor het voetlicht en geef je vervolgde christenen een stem in je eigen omgeving. 

Dat kun je bijvoorbeeld doen door:

een actie op je school te organiseren of kindermaterialen uit te delen

een spreker uit te nodigen op je vereniging (van jeugdclub tot studenten- of vrouwenvereniging)  

een collecte voor Open Doors te initiëren in je eigen kerk 

je kerkenraad of huiskring mee te nemen naar het Open Doors Bezoekerscentrum 

Uit een speciale nieuwsbrief voor ambassadeurs die je elke twee maanden ontvangt, kies je zelf wat je onder de aandacht brengt in jouw omgeving. In de nieuwsbrief vind je (online) materialen, bemoedigende getuigenissen en nieuws en achtergronden over wat er in landen speelt waar vervolging plaatsvindt. Ook word je op de hoogte gehouden van evenementen en activiteiten waar je mensen voor kunt enthousiasmeren.  

Eerst meer weten? 

In Nederland en Vlaanderen zijn bijna 500 ambassadeurs actief om de inspirerende en indrukwekkende verhalen van vervolgde christenen te delen. Wil je weten wat zij precies doen en waarom ze besloten zich te gaan inzetten voor de vervolge kerk? Deze ambassadeurs vertellen er graag over. Heb je een vraag over de taak van een ambassadeur? Hopelijk vind je het antwoord in de veelgestelde vragen.  

Deel dit

Ambassa­deur worden

Wil je actief betrokken zijn bij de missie van Open Doors? Ben je gemotiveerd om de stem van onze vervolgde broers en zussen te zijn in jouw omgeving?  

Word dan Open Doors ambassadeur. Meld je aan door het formulier hieronder in te vullen.

Iets voor
jou?

Open Doors-dag

zaterdag 19 oktober

Open Doors-dag 2024

Scroll naar boven