Hand in hand

Doneren

"*" geeft vereiste velden aan

1
2
3
Hidden
Hidden
Hidden

Ja, ik steun het werk van Open Doors en help met een donatie.

Ja, ik geef
Donatie bedrag eenmalig*
Donatie bedrag maandelijks*

Bedankt dat jij het werk van Open Doors wilt steunen. Kies als bemoediging een boek naar keuze.

Steun vervolgde christenen

Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt Bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn.

Ook geeft Open Doors training. Om christenen weerbaar te maken als vervolging hen treft of een vak te leren om in levensonderhoud te kunnen voorzien als ze door vervolging worden uitgesloten van werk of hun gemeenschap.

Daarnaast steunt Open Doors vervolgde christenen heel praktisch: met traumazorg, (online) counseling en noodhulp.

Veelgestelde vragen

Op welke manier kan ik het best doneren aan Open Doors?

Dat is aan jou. Geef op de manier die jij het prettigst vindt. Misschien wil je eenmalig doneren of juist structureel de vervolgde kerk ondersteunen door donateur te worden. Of maak zelf een (regelmatige) gift over op IBAN NL08 INGB 0000 007733 t.n.v. Stichting Open Doors in Ermelo.

Woon je in België? Gebruik dan: IBAN-nummer: BE49 7350 6196 2271, BIC-code: KREDBEBB.

Hoe schenk ik met belastingvoordeel?

Omdat Open Doors een ANBI-status heeft, mag je giften aan Open Doors aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Wil je dat je gift 100 procent aftrekbaar is? Dan heb je een periodieke schenkingsovereenkomst nodig. Hierin leg je vast dat je vijf jaar lang de vervolgde kerk met een bedrag naar keuze ondersteunt.

Wil je Open Doors in je testament opnemen?

Denk je na over een nalatenschap of erfenis aan de vervolgde kerk? Door een bedrag na te laten aan Open Doors, geef je vervolgde christenen hoop en hulp, ook als jij er niet meer bent.

Scroll naar boven