Mijn eenmalige gift

Mijn eenmalige gift

De acceptgiro bestaat niet meer. Als je voorheen graag via een acceptgiro een gift overmaakte, dan moet je nu kiezen voor een andere manier. Blijf je graag op papier geven? Om je daarbij te helpen, heeft Goede Doelen Nederland samen met Open Doors gewerkt aan Mijn eenmalige gift. Met deze nieuwe manier van doneren maak je net zo gemakkelijk en vertrouwd een eenmalige gift over als met een acceptgiro. 

Hoe werkt
Mijn eenmalige gift?

Mijn eenmalige gift werkt via een papieren strook die je voortaan ontvangt bij post van Open Doors waarin wordt gevraagd om een donatie. De strook bevindt zich op de plek waar zich voorheen de acceptgiro bevond, onderaan een brief. Een ingevulde strook stuur je eenvoudig naar Open Doors in de bijgeleverde retourenvelop. Voor het terugsturen van de strook betaal je geen verzendkosten. Open Doors incasseert vervolgens het door jou ingevulde bedrag.  

Wil je op een andere manier doneren? 

Uiteraard zijn er meer manieren waarop je een gift kunt overmaken naar Open Doors om de vervolgde kerk te ondersteunen. Veilig en gemakkelijk doneren kan op de volgende manieren: 

Naast de papieren Mijn eenmalige gift die je bij de post van Open Doors vindt, staat er in de brieven zelf een QR-code. Deze kun je scannen met je smartphone, waarna je via iDeal een gift kunt overmaken voor het in de brief genoemde project.  

Handmatig overmaken via internetbankieren op de website of via de app van eigen bank. Als je voor deze manier kiest, denk er dan aan om bij de omschrijving van de gift de bestemming in te vullen die je op de brief ziet staan. Op die manier komt je gift bij het juiste project terecht. 

Je kunt er ook voor kiezen een online donatie te doen via de website van Open Doors. Ook daar kun je kiezen voor welk project je een financiële bijdrage wilt geven.   

Vragen over geven aan Open Doors? 

Heb je een vraag over Mijn eenmalige gift of is er iets onduidelijk over de werkwijze? Wellicht vind je het antwoord op je vraag tussen de veelgestelde vragen. Is dat niet het geval? Neem dan gerust contact op met Open Doors. Een medewerker staat je graag te woord en geeft antwoord op je vraag.  

Hand in hand

Schrijf je in voor de

Maande­lijkse inspiratie­mail

Bemoedigende getuigenissen

Laatste nieuws

Inspiratie voor jou

Aanmelden inspiratiemail

Aanhef

Urgent

Gebed

Bid mee voor christenen
in India

Scroll naar boven