Lachende vrouw

Samen in Actie

Christenvervolging treft kinderen, jongeren en ouderen, mannen en vrouwen. Open Doors vertelt verhalen over al deze verschillende mensen uit de vervolgde kerk. Vervolgde christenen hebben het nodig dat iemand hen een stem geeft. Jij bent daarin een belangrijke schakel en kunt hen die stem geven. Door in jouw omgeving over hen te vertellen. 

Hoe kunnen wij jou helpen?

Kies hieronder jouw doelgroep en vind Bijbelstudiemateriaal voor je kring of gemeentegroeigroep, kinderwerkmaterialen voor de zondagsschool of kinderbijbelvertelling en ideeën om een jongerenavond of vrouwenbijeenkomst in het teken te zetten van de vervolgde kerk.  

Open Doors

Speciaal voor…

Ook voor
jou?

Vervolging in één oogopslag

1 op 0

Christenen wordt wereldwijd vervolgd. Dit zijn er meer dan 365 miljoen.

0

Kerken en christelijke gebouwen werden vorig jaar aangevallen.

0

Christenen zijn vorig jaar vermoord in verband met hun geloof.

Word jij ambassadeur van Open Doors?

Wil jij dat meer christenen in Nederland en Vlaanderen betrokken raken bij de vervolgde kerk? Als ambassadeur van Open Doors speel jij daarin een belangrijke rol. Door gebedspunten en verhalen te delen, zorg jij ervoor dat de vervolgde kerk een plek krijgt in jouw omgeving. Open Doors helpt je met informatie en materialen.  

Mensen die God aanbidden in de kerk

Nodig een spreker van Open Doors uit

Open Doors-sprekers vertellen graag over de vervolgde kerk. Uiteraard wordt het verhaal goed afgestemd op elke groep: kinderen (vanaf groep 3), jongeren, senioren, mannen of vrouwen. Ook zijn er sprekers en predikanten die de zondagse preek kunnen verzorgen. Goed om te weten Locatie: elke gewenste locatie in Nederland of Vlaanderen Duur presentatie: in overleg, vanaf 30 minuten Vorm: onze presentaties zijn interactief Inhoud: vervolgde christenen kunnen hun verhaal zelf niet […]

Meer informatie
Mercy

Stuur een kaart

Krijg jij wel eens een kaartje door de brievenbus? Wie dachten er aan jou toen je ziek was, toen er een familielid overleed of die je gewoon spontaan wat bemoedigende woorden wilde meegeven?   Jouw vervolgde broers en zussen kunnen ook wel een bemoediging gebruiken. Denk aan die vader die al vijf jaar opgesloten zit in een Iraanse gevangenis, aan dat 18-jarig meisje die verstoten is door haar familie, een kind […]

Lees meer
Hand in hand

Schrijf je in voor de

Maande­lijkse inspiratie­mail

Bemoedigende getuigenissen

Laatste nieuws

Inspiratie voor jou

Aanmelden inspiratiemail

Aanhef

Scroll naar boven