Open Doors-dag

Evenementen

Komende evenementen

De vervolgde kerk dichterbij laten komen? Kom naar een evenement van Open Doors om te ervaren dat je deel uitmaakt van het wereldwijde Lichaam van Christus. Geef je geloofsleven een boost door het horen van de getuigenissen van vervolgde christenen. Laat je opbouwen door verhalen van volharding, moed en hoor hoe God vandaag de dag nog wonderen verricht.  

De belangrijkste events van Open Doors zijn de Zondag voor de vervolgde kerk, de Nacht van Gebed en de Open Doors-dag. Maar je kunt Open Doors ook tegengekomen op andere christelijke evenementen en festivals, zoals Opwekking, New Wine en de EO Jongerendag.  

Open Doors Vrouwenevent 2025 08 mrt

Vrouwenevent

Wegens grote belangstelling waren de tickets voor het Vrouwenevent van 2024 erg snel uitverkocht.

Daarom kun je nu alvast jouw tickets voor het Vrouwenevent op 8 maart 2025 in Veenendaal reserveren.

Meer info
Zondag voor de Vervolgde Kerk 15 jun

Zondag voor de Vervolgde Kerk 2025

De volgende Zondag voor de Vervolgde Kerk is op zondag 15 juni 2025. Wil je een e-mail ontvangen zodra je je kunt aanmelden als organisator voor de Zondag voor de Vervolgde Kerk in 2025? Laat dan even je naam en e-mailadres achter.

Meer info
Nacht van Gebed 21 jun

Nacht van Gebed 2025

De volgende Nacht van Gebed is in de nacht van vrijdag 21 juni op zaterdag 22 juni 2025. Wil je een e-mail ontvangen zodra je je kunt aanmelden voor de Nacht van Gebed in 2024? Laat dan even je naam en e-mailadres achter.

Meer info
Hand in hand

Schrijf je in voor de

Maande­lijkse inspiratie­mail

Bemoedigende getuigenissen

Laatste nieuws

Inspiratie voor jou

Aanmelden inspiratiemail

Aanhef

Scroll naar boven