Open Doors-dag

Open Doors-dag

‘Groot is Uw trouw’

Zaterdag 21 oktober was de Open Doors-dag 2023. Een dag die in het teken stond van de ontmoeting met elkaar en met onze vervolgde broers en zussen. Het thema van de Open Doors-dag 2023 was ‘Groot is Uw trouw’.

In Exodus 34 : 6 roept God Zijn eigen Naam uit: ‘De HEER! De HEER! Een God die liefdevol is en genadig, geduldig, trouw en waarachtig, die trouw blijft tot in het duizendste geslacht…’ Tijdens de Open Doors-dag raakten we bemoedigd door getuigenissen van Gods trouw in de levens van vervolgde christenen.

Open Doors-dag ‘ 23

After­movie

Nog even nagenieten van deze bijzondere dag of een sfeerimpressie opdoen? Bekijk de aftermovie van de Open Doors-dag 2023 in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Open Doors-dag ‘ 23

Volledige live­stream

Wil je de Open Doors-dag terugkijken? Kijk hier de volledige livestream van de Open Doors-dag 2023 in de Midden Nederland Hallen in Barneveld terug en download het programmaboekje.

Boodschap van

Hea Woo!

Tijdens de Open Doors-dag 2023 is er een fantastisch bedrag op opgehaald met de collecte. Hiermee kan Open Doors vele christenen in Afrika en Azië helpen, zodat het vuur niet uitdooft. Heb je nog niet gegeven, maar wil je dat wel doen?

Open Doors-dag 2024

Dit jaar is de Open Doors-dag op zaterdag 19 oktober 2024. Noteer deze datum alvast in je agenda!

GebedsApp startpagina

Heb jij de GebedsApp al gedownload?

Ontvang elke dag een melding met een gebedspunt uit de vervolgde kerk en bid mee!

Download de app
Open Doors Bezoekerscentrum

Kom langs in het bezoekerscentrum!

Welkom in het Open Doors Bezoekers­centrum! Geïnspireerd worden door de vervolgde kerk? Beleven waar en hoe het werk van Open Doors ooit begon? Kom naar het Open Doors Bezoekerscentrum in Ermelo! Loop rond in het kantoor van ‘Gods smokkelaar’ Anne van der Bijl, de grondlegger van Open Doors. Sluit jezelf voor een paar minuten op in een gevangeniscel om van een medegelovige te horen hoe het is om vast te […]

Boek je ticket(s)
Smokkelbos Open Doors

Kom naar het Smokkelbos

Welkom in het Open Doors Smokkelbos! Op zoek naar een bijzonder uitje met je (klein)kinderen, leerlingen, tieners of de jeugdclub uit je kerk? Kom naar het Smokkelbos van Open Doors in Ermelo. Samen met Ben de Bijbelsmokkelaar gaan kinderen en jongeren op een uitdagende en interactieve manier het bos in om de geheime code te kraken.   Ga mee op Smokkeltocht en ontdek wat een insectenhotel, een kippenhok en een bijl […]

Lees meer

Meer evenementen

Open Doors Vrouwenevent 2025 08 mrt

Vrouwenevent

Wegens grote belangstelling waren de tickets voor het Vrouwenevent van 2024 erg snel uitverkocht.

Daarom kun je nu alvast jouw tickets voor het Vrouwenevent op 8 maart 2025 in Veenendaal reserveren.

Meer info
Zondag voor de Vervolgde Kerk 15 jun

Zondag voor de Vervolgde Kerk 2025

De volgende Zondag voor de Vervolgde Kerk is op zondag 15 juni 2025. Wil je een e-mail ontvangen zodra je je kunt aanmelden als organisator voor de Zondag voor de Vervolgde Kerk in 2025? Laat dan even je naam en e-mailadres achter.

Meer info
Hand in hand

Schrijf je in voor de

Maande­lijkse inspiratie­mail

Bemoedigende getuigenissen

Laatste nieuws

Inspiratie voor jou

Aanmelden inspiratiemail

Aanhef

Scroll naar boven