Open Doors-dag

Open Doors-dag

‘Groot is Uw trouw’

Zaterdag 21 oktober was de Open Doors-dag 2023. Een dag die in het teken stond van de ontmoeting met elkaar en met onze vervolgde broers en zussen. Het thema van de Open Doors-dag 2023 was ‘Groot is Uw trouw’.

In Exodus 34 : 6 roept God Zijn eigen Naam uit: ‘De HEER! De HEER! Een God die liefdevol is en genadig, geduldig, trouw en waarachtig, die trouw blijft tot in het duizendste geslacht…’ Tijdens de Open Doors-dag raakten we bemoedigd door getuigenissen van Gods trouw in de levens van vervolgde christenen.

Open Doors-dag ‘ 23

After­movie

Nog even nagenieten van deze bijzondere dag of een sfeerimpressie opdoen? Bekijk de aftermovie van de Open Doors-dag 2023 in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Open Doors-dag ‘ 23

Volledige live­stream

Wil je de Open Doors-dag terugkijken? Kijk hier de volledige livestream van de Open Doors-dag 2023 in de Midden Nederland Hallen in Barneveld terug en download het programmaboekje.

Boodschap van

Hea Woo!

Tijdens de Open Doors-dag 2023 is er een fantastisch bedrag op opgehaald met de collecte. Hiermee kan Open Doors vele christenen in Afrika en Azië helpen, zodat het vuur niet uitdooft. Heb je nog niet gegeven, maar wil je dat wel doen?

Open Doors-dag 2024

Volgend jaar is de Open Doors-dag op zaterdag 19 oktober 2024. Noteer deze datum alvast in je agenda!

GebedsApp startpagina

Heb jij de GebedsApp al gedownload?

Voelt de vervolgde kerk ver weg en weet je niet goed wat je voor je vervolgde broers en zussen kunt bidden? Verbind je met vervolgde christenen via de GebedsApp. In de app ontvang je elke dag een actueel gebedspunt uit de vervolgde kerk. Van de situatie in een land waar christenvervolging plaatsvindt tot het persoonlijke verhaal van een vervolgde christen. Bid mee en laat hen niet alleen staan in vervolging.

Download de app
Open Doors Bezoekerscentrum

Kom langs in het bezoekerscentrum!

Welkom in het Open Doors Bezoekers­centrum! Geïnspireerd worden door de vervolgde kerk? Beleven waar en hoe het werk van Open Doors ooit begon? Kom naar het Open Doors Bezoekerscentrum in Ermelo! Loop rond in het kantoor van ‘Gods smokkelaar’ Anne van der Bijl, de grondlegger van Open Doors. Sluit jezelf voor een paar minuten op in een gevangeniscel om van een medegelovige te horen hoe het is om vast te […]

Boek je ticket(s)
Smokkelbos Open Doors

Kom naar het Smokkelbos

Welkom in het Open Doors Smokkelbos! Op zoek naar een bijzonder uitje met je (klein)kinderen, leerlingen, tieners of de jeugdclub uit je kerk? Kom naar het Smokkelbos van Open Doors in Ermelo. Samen met Ben de Bijbelsmokkelaar gaan kinderen en jongeren op een uitdagende en interactieve manier het bos in om de geheime code te kraken.   Ga mee op Smokkeltocht en ontdek wat een insectenhotel, een kippenhok en een bijl […]

Lees meer

Meer evenementen

Vrouw met een hoofddoek 23 mrt

Vrouwenevent

Geboren voor vandaag! Dat is het thema van het vrouwenevent op zaterdag 23 maart 2024. Zoals koningin Esther haar leven op het spel zette om haar vervolgde volk te redden, zo kan jij ook deel zijn van Gods reddingsplan in deze wereld. Hoe kan jij vandaag getuigen zoals Esther? Laat je inspireren door vrouwen uit die vervolgde kerk, aanmoedigen door lessen uit het Bijbelboek Esther en word opgebouwd in geloof! […]

Meer info
Zondag voor de Vervolgde Kerk 26 mei

Zondag voor de Vervolgde Kerk 2024

Lijkt het jou mooi als alle kerken in Nederland en Vlaanderen betrokken zijn op de vervolgde kerk? Doe mee en zet één zondag in jouw kerk in het teken van christenvervolging! Dit jaar is de Zondag voor de Vervolgde Kerk op zondag 26 mei 2024. Deze eerste zondag na Pinksteren is een bijzondere dag, want na de uitstorting van de Heilige Geest begon ook de vervolging. Als organisator zet jij […]

Meer info
Hand in hand

Schrijf je in voor de

Maande­lijkse inspiratie­mail

Bemoedigende getuigenissen

Laatste nieuws

Inspiratie voor jou

Aanmelden inspiratiemail

Scroll naar boven