Kerkdienst in het Nuba-gebergte in Soedan

Zondag voor de Vervolgde kerk

Zondag 26 mei 2024

Lijkt het jou mooi als alle kerken in Nederland en Vlaanderen betrokken zijn op de vervolgde kerk? Doe mee en zet één zondag in jouw kerk in het teken van christenvervolging!

Dit jaar is de Zondag voor de Vervolgde Kerk op zondag 26 mei 2024. Deze eerste zondag na Pinksteren is een bijzondere dag, want na de uitstorting van de Heilige Geest begon ook de vervolging.

Als organisator zet jij je ervoor in dat jouw eigen kerk deze Zondag voor de Vervolgde kerk in het teken stelt van broers en zussen die lijden vanwege hun geloof in Jezus. Als organisator ontvang je een materialenpakket om je hierbij te helpen. Doet jullie kerk ook mee?

Wat zit er in het materialen-pakket?

  • Verhaal van pastor Zachariah
  • Preekschets
  • Liedtips en gebedspunten
  • Kerkbladbericht
  • PowerPoint met video
  • Collectevoorstel
  • Kindermateriaal

Je ontvangt het materialenpakket in de eerste week van april in je mailbox. [CW1]

Meld je aan

Als organisator voor de
Zondag voor de Vervolgde Kerk

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Wat is je naam?*

We verwerken jouw persoonsgegevens zoals omschreven in ons Privacy Statement.

Meer evenementen

Vrouw met een hoofddoek 23 mrt

Vrouwenevent

Geboren voor vandaag! Dat is het thema van het vrouwenevent op zaterdag 23 maart 2024. Zoals koningin Esther haar leven op het spel zette om haar vervolgde volk te redden, zo kan jij ook deel zijn van Gods reddingsplan in deze wereld. Hoe kan jij vandaag getuigen zoals Esther? Laat je inspireren door vrouwen uit die vervolgde kerk, aanmoedigen door lessen uit het Bijbelboek Esther en word opgebouwd in geloof! …

Vrouwenevent Lees verder »

Meer info
Biddende vrouw 31 mei

Nacht van Gebed 2024

Nacht van Gebed: op honderden plekken staan christenen stil bij het lijden én het geloof van hun broers en zussen in landen als Noord-Korea, Afghanistan, Vietnam, Libië, Ethiopië, India en Nigeria. Afgelopen jaar was de Nacht van Gebed in de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 juni 2023. Overal in Nederland, België en andere landen kwamen mensen samen om te bidden. We kunnen terugkijken op een gezegende Nacht van …

Nacht van Gebed 2024 Lees verder »

Meer info
Hand in hand

Schrijf je in voor de

Maande­lijkse inspiratie­mail

Bemoedigende getuigenissen

Laatste nieuws

Inspiratie voor jou

Aanmelden inspiratiemail

Scroll naar boven