Zondag voor de Vervolgde Kerk

Zondag voor de Vervolgde kerk

Zondag 15 juni 2025

Zo’n 200 kerken in Nederland en Vlaanderen deden op 26 mei 2024 mee aan de Zondag voor de Vervolgde Kerk. Deze eerste zondag na Pinksteren is een bijzondere dag, want na de uitstorting van de Heilige Geest begon ook de vervolging. Daarom zetten zoveel mogelijk kerken de zondag in het teken van broers en zussen die lijden van hun geloof in Jezus. 

Zondag voor de vervolgde kerk 2025

De volgende Zondag voor de Vervolgde Kerk is op zondag 15 juni 2025. Wil je een e-mail ontvangen zodra je je kunt aanmelden als organisator voor de Zondag voor de Vervolgde Kerk in 2025? Laat dan hieronder even je naam en e-mailadres achter.

GebedsApp startpagina

Heb jij de GebedsApp al gedownload?

Ontvang elke dag een melding met een gebedspunt uit de vervolgde kerk en bid mee!

Download de app
Verzamelafbeelding Geheime Vrienden 2024

Bestel het Geheime Vrienden pakket

Wat kun jij doen? Wat als je van Jezus houdt in een land waar dat verboden is? Zoals in Noord-Korea, Laos of Egypte. Kinderen van jouw leeftijd hebben het hier moeilijk. Alleen maar omdat ze voor Jezus kiezen. Hoe oneerlijk is dit! Maar wat als… je ze zou kunnen helpen? Dat kan! Door een gebedsreis rond de wereld. Nee, je kunt niet echt op bezoek bij christenen die het zwaar hebben. Dat […]

Nu bestellen
Open Doors Bezoekerscentrum

Kom langs in het bezoekerscentrum!

Welkom in het Open Doors Bezoekers­centrum! Geïnspireerd worden door de vervolgde kerk? Beleven waar en hoe het werk van Open Doors ooit begon? Kom naar het Open Doors Bezoekerscentrum in Ermelo! Loop rond in het kantoor van ‘Gods smokkelaar’ Anne van der Bijl, de grondlegger van Open Doors. Sluit jezelf voor een paar minuten op in een gevangeniscel om van een medegelovige te horen hoe het is om vast te […]

Boek je ticket(s)

Meer evenementen

Open Doors-dag 2024 19 okt

Open doors-dag 2024

De jaarlijkse Open Doors-dag is dé gelegenheid om vervolgde christenen te ontmoeten. Dit jaar zijn er o.a. sprekers uit Nigeria, Syrië en Indonesië. Laat je inspireren door hun verhaal en kom zaterdag 19 oktober ook!  

Meer info
Open Doors Vrouwenevent 2025 08 mrt

Vrouwenevent

Wegens grote belangstelling waren de tickets voor het Vrouwenevent van 2024 erg snel uitverkocht.

Daarom kun je nu alvast jouw tickets voor het Vrouwenevent op 8 maart 2025 in Veenendaal reserveren.

Meer info
Hand in hand

Schrijf je in voor de

Maande­lijkse inspiratie­mail

Bemoedigende getuigenissen

Laatste nieuws

Inspiratie voor jou

Aanmelden inspiratiemail

Aanhef

Open Doors-dag

zaterdag 19 oktober

Open Doors-dag 2024

Scroll naar boven