Kinderranglijst Poster 2024

Geheime vrienden

Reis biddend langs de vervolgde kerk van Noord-Korea tot Turkije

Wat kun jij doen?

Wat als je van Jezus houdt in een land waar dat verboden is? Zoals in Noord-KoreaLaos of Egypte. Kinderen van jouw leeftijd hebben het hier moeilijk. Alleen maar omdat ze voor Jezus kiezen. Hoe oneerlijk is dit! Maar wat als… je ze zou kunnen helpen?

Dat kan! Door een gebedsreis rond de wereld. Nee, je kunt niet echt op bezoek bij christenen die het zwaar hebben. Dat zou te gevaarlijk zijn. Maar je kunt wel voor ze bidden, hiermee help je ze echt. Heb je het reispakket al aangevraagd? Kom op, dan gaan we!

Wat zit er in het reispakket?

  • Poster met Ranglijst Christenvervolging voor kinderen
  • Stickers
  • Gebedspaspoort
  • Kindermagazine
  • Smokkelspel

Downloads

Heb je alle puzzels uit het kindermagazine opgelost? Download dan hier de oplossingen van de puzzels.

Wil je het kleurenplatenverhaal of memory spel printen? Download deze dan via de links hieronder.

Reispakket ontvangen?

Zodra je jouw pakket hebt ontvangen, kun je van start. Maar zonder paspoort en de wereldkaart kun je natuurlijk niet op reis, dus pak ze er snel bij! Kan jij land nummer 1 op de wereldkaart vinden? Hier begint je wereldreis. Zoek de gebedspunten op en bid voor de christenen in dit land.

Klaar? Dan kun je een vlagsticker plakken. Er zijn er twee per land. Zoek de juiste stickers, plak er een in je paspoort en een op de kaart. Zo kun je zien voor welk land je al gebeden hebt. Zo bid je elke dag voor een ander land. Op dag 1 voor land 1, op dag 2 voor land 2, etc.

Goede reis!

Kindervideo’s Vietnam en Mexico

Heb je het kindermagazine al gevonden in je reispakket? Op pagina 5 vertellen we hoe we Bijbels smokkelen naar landen waar dit verboden is. Bekijk de video en ontdek hoe we dit doen in Vietnam. Ook de video van pastor Diego uit Mexico (zie pagina 13) is hieronder te vinden.

Open Doors-dag

zaterdag 19 oktober

Open Doors-dag 2024

Scroll naar boven