Bid voor de vervolgde kerk

Vervolgde christenen hebben jouw gebed nodig. Als je bidt, breek je dwars door de gesloten grenzen van Noord-Korea heen. In gebed zit je naast die eenzame christen in de gevangenis in Iran. Met jouw gevouwen handen verbind je je met christenen in Nigeria die hun kerk verloren door een aanslag.  

Wereldwijd maak jij deel uit van het Lichaam van Christus. In Hem heb je broers en zussen over de hele wereld. Ook in Pakistan, Colombia en Libië waar christenen zwaar worden vervolgd. Het belangrijkste dat ze je vragen om hen te steunen? Bid.   

‘Wanneer we bidden zijn er geen grenzen, geen gevangenismuren en geen gesloten deuren.’

Open Doors-oprichter Anne van der Bijl

Bid voor vervolgde broers en zussen

Hoe kun je bidden?

Gebed is het fundament onder het werk van Open Doors voor de vervolgde kerk. Door te bidden strijd je mee om het licht van Christus te verspreiden op de donkerste plekken op aarde, waar de kerk onder zware verdrukking gebukt gaat.  

De kracht van Gebed

Nigeria biddende man

Gebed is het eerste waar vervolgde christenen om vragen. Waarom zou je je handen vouwen voor hen? Welk verschil maakt jouw gebed?

De Avond van Gebed

Kinderen met brandende kaars

Bid jij één avond online mee voor vervolgde christenen? In de livestream hoor je persoonlijke verhalen en actuele gebedspunten.

De Nacht van Gebed

Biddende vrouw Nacht van Gebed

Eén keer per jaar samen een nacht bidden voor je vervolgde broers en zussen: dat is de Nacht van Gebed. Omdat’s nachts hun lijden het zwaarst is. 

Baher met z'n schaapskudde

De gebedsapp

Dagelijks worden herinnerd om te bidden voor vervolgde christenen? De Open Doors GebedsApp helpt je daarbij. Je ontvangt elke dag een melding met een actueel gebedspunt uit de vervolgde kerk. Laat weten dat je meebidt of zet je eigen gebed in de app.

Elke dag

Verbonden

Actueel

Bid
elke dag!

GEmist?

Avond van gebed

Tijdens de laatste Avond van Gebed deelden Narendran, Kavita en Laxman een krachtig getuigenis over de groeiende kerk in India en de heftige strijd die dit oplevert. Net als zij worden dagelijks christenen aangevallen door dorpsgenoten. Ze hebben jouw gebed hard nodig.

Laatste Avond van Gebed gemist? Kijk de livestream terug en bid alsnog mee. 

Open Doors Magazines

Gratis

Open Doors Magazine ontvangen?

Meer lezen over de vervolgde kerk? Lees indrukwekkende verhalen, bemoedigende getuigenissen en gebedspunten. Je ontvangt het gratis magazine zes keer per jaar, inclusief gebedskalender. 

Scroll naar boven