Geef als bedrijf

Met je bedrijf of stichting verschil maken voor vervolgde christenen? Open Doors kan jullie hulp goed gebruiken! Misschien loop je al langere tijd rond met een gevoel dat je iets wil doen voor de vervolgde kerk vanuit je zaak, maar je weet niet goed hoe. We bespreken graag de mogelijkheden met je. Van eenmalige zakelijke donatie tot langer durende samenwerking: de steun vanuit je bedrijf biedt direct hulp aan christenen die lijden om hun geloof in Christus. 

Waarom een zakelijke gift?

Hoe mooi is het om als bedrijf of stichting nauw verbonden te zijn met de vervolgde kerk? Steun met een zakelijke donatie de missie van Open Doors om de vervolgde kerk sterk en weerbaar te maken, zodat vervolgde christenen hoop en het goede nieuws van het evangelie kunnen uitdelen aan mensen om hen heen. Dat doet Open Doors bijvoorbeeld door: 

  • Bijbels en christelijke boeken te verspreiden 
  • Christelijk onderwijs en praktische trainingen te geven 
  • Noodhulp te verstrekken en traumazorg te bieden 

Geven aan een stichting die is aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), wat Open Doors is, is bovendien fiscaal aantrekkelijk. Je mag deze zakelijke gift namelijk aftrekken van de winst.  

Wat gebeurt er met zakelijke schenking?

Is er een specifiek land dat je aanspreekt? Heb je gelezen of gehoord over een bepaald project dat je hart raakt? Of vind je het belangrijk dat het werk van Open Doors voor de vervolgde kerk op alle fronten kan worden voortgezet en mag je zakelijke gift worden besteed waar de nood het hoogst is?

Bespreek met de relatiemanagers van Open Doors wat je in gedachten hebt. De mogelijkheid bestaat dat jouw bedrijf kan worden gekoppeld aan een specifieke bestemming. Voor bedrijven en stichtingen is het mogelijk om op maat gemaakte projectvoorstellen en rapportages te ontvangen die aan de juiste criteria te voldoen voor een zakelijke donatie.  

Voor grote giften

Een grote gift geven aan de vervolgde kerk? Dat is een grote bemoediging en ontzettend welkom! We brengen graag jouw wensen in kaart en zoeken een bestemming uit die jij passend vindt voor je schenking.

Direct doneren

Er zijn drie manieren waarop je een zakelijke gift kan overmaken: 

  • Maak zelf een gift over op:
    IBAN NL08 INGB 0000 007733 t.n.v. Stichting Open Doors in Ermelo.
  • Zakelijk doneren vanuit België? IBAN: BE82.0000.2241.3868
    BIC-code: BPOTBEB1.   
  • Eenmalig online doneren doe je eenvoudig via onderstaande knop.
Buiten kerk in Nigeria

Impact

Dankzij de financiële hulp van tienduizenden donateurs kon Open Doors in 2023 de volgende hulp bieden aan vervolgde christenen.

Liever op een andere manier doneren?   

Vrouw met kind

Nalaten aan Open Doors

Wereldwijd lijden 365 miljoen christenen onder vervolging. Dat betekent dat 1 op de 7 christenen zijn geloof niet in vrijheid kan beleven. Open Doors steunt deze christenen en brengt Bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp. Wij kunnen dit niet doen zonder uw steun en gebed. Blijf de vervolgde kerk ondersteunen met uw nalatenschap […]

Hoe werkt het?
Meisje uit Libanon maakt hartvorm met haar handen

Word donateur van Open Doors

Eén op de zeven christenen in de wereld kan zijn geloof niet in vrijheid belijden en beleven. Open Doors helpt deze christenen. Om overeind te blijven als ze door vervolging worden buitengesloten. Om het Woord van God te kunnen blijven horen en verspreiden, ook als de Bijbel een verboden boek is. Om gemeente van Christus te zijn, ook als hun kerk tot de grond toe is afgebrand. Jouw hulp is […]

Lees meer
Vietnamese vrouw

Geef met belastingvoordeel

De vervolgde kerk steunen met een belastingvrije donatie? Dat kan door een periodieke schenkingsovereenkomst te ondertekenen.

Bekijk de mogelijkheden
Scroll naar boven