Kerk-in-Nigeria,-Bauchi

Geef een grote gift

Overweeg je een grote gift? Dat is een geweldige bemoediging voor de vervolgde kerk. Met een grote schenking kan Open Doors blijven werken op plekken waar de nood het hoogst is. Voor Open Doors is geen plek onbereikbaar om vervolgde geloofsgenoten bij te staan. Geen christen mag er alleen voor staan als hij te maken krijgt met vervolging om zijn geloof in Christus. Jouw gebed en steun voor je vervolgde broers en zussen verbindt en geeft hoop.    

Waarom een grote gift?   

Christenvervolging is realiteit voor 365 miljoen christenen in de wereld. Een duizelingwekkend groot getal. Met een grote donatie zorg jij ervoor dat vervolgde christenen standhouden. Of het nu gaat om bemoediging van een eenzame christen in het Midden-Oosten, om noodhulp aan christenen in Syrië of Bijbels onderwijs aan een ondergrondse huisgemeente in Noord-Korea.

Open Doors staat al meer dan 65 jaar naast vervolgde broers en zussen. Het werk waar
Open Doors-oprichter Anne van der Bijl zich radicaal aan toewijdde, is vandaag de dag belangrijker dan ooit. 

Wat gebeurt er met een grote schenking?

In overleg met de relatiemanagers van Open Doors kun je onderzoeken of jouw grote donatie kan worden besteed aan een specifieke bestemming die je hart raakt. Uiteraard kun je het kiezen van een bestemming ook aan Open Doors overlaten. Je kunt erop vertrouwen dat je gift terechtkomt op de plek waar die het meest nodig is. 

Hoe biedt Open Doors hulp?

Open Doors voert projecten altijd uit in reactie op de vraag en behoefte vanuit de vervolgde kerk. We werken ‘gedreven door het veld’. Niet Open Doors bepaalt welke hulp nodig is, de vervolgde kerk vraagt heel concreet wat nodig is.

Zijn er Bijbels nodig in Centraal-Azië? Hebben getraumatiseerde vrouwen Afrika behoefte aan pastorale zorg en bemoediging? Snakken pastors in Bangladesh naar hulp op theologisch gebied? Bij elke vraag werkt Open Doors nauw samen met lokale kerken, netwerken en hulporganisaties om vervolgde christenen de juiste hulp te bieden. 

Christelijk-gezin-in-Pakistan-1200x512

Help vandaag nog

Doneer nu

Met jouw gift steun je vervolgde christenen die hulp nodig hebben.

Bedrag

Frequentie

Ranglijst Christenvervolging 2023
Vrouw met kind

Nalaten aan Open Doors

Wereldwijd lijden 365 miljoen christenen onder vervolging. Dat betekent dat 1 op de 7 christenen zijn geloof niet in vrijheid kan beleven. Open Doors steunt deze christenen en brengt Bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp. Wij kunnen dit niet doen zonder uw steun en gebed. Blijf de vervolgde kerk ondersteunen met uw nalatenschap […]

Hoe werkt het?
Meisje uit Libanon maakt hartvorm met haar handen

Word donateur van Open Doors

Eén op de zeven christenen in de wereld kan zijn geloof niet in vrijheid belijden en beleven. Open Doors helpt deze christenen. Om overeind te blijven als ze door vervolging worden buitengesloten. Om het Woord van God te kunnen blijven horen en verspreiden, ook als de Bijbel een verboden boek is. Om gemeente van Christus te zijn, ook als hun kerk tot de grond toe is afgebrand. Jouw hulp is […]

Lees meer
Groep kinderen voor de kerk

Geef als bedrijf

Met je bedrijf of stichting verschil maken voor vervolgde christenen? Open Doors kan jullie hulp goed gebruiken! Misschien loop je al langere tijd rond met een gevoel dat je iets wil doen voor de vervolgde kerk vanuit je zaak, maar je weet niet goed hoe. We bespreken graag de mogelijkheden met je. Van eenmalige zakelijke donatie tot langer durende samenwerking: de steun vanuit je bedrijf biedt direct hulp aan christenen […]

Lees meer
Hand in hand

Schrijf je in voor de

Maande­lijkse inspiratie­mail

Bemoedigende getuigenissen

Laatste nieuws

Inspiratie voor jou

Aanmelden inspiratiemail

Aanhef

Scroll naar boven