Man op boot Malediven

Ga mee op reis

In het geheim Vietnamese christenen ontmoeten? Met christelijke jongeren in Egypte lokale specialiteiten proeven? Culturele uitstapjes afwisselen met een gesprek met een vervolgde christen in Indonesië of bidden met een Iraakse gelovige?

Maak een reis die je (geloofs)leven verandert! Ga mee op reis met Open Doors en ontmoet je vervolgde broers en zussen. In landen waar dat te gevaarlijk is, trek je biddend rond. Zie wat vervolging met christenen doet. Laat je raken door hun indrukwekkende getuigenissen en maak een groot verschil met jouw aanwezigheid.  

Video

Ga jij mee op reis?

Je kunt met Open Doors op reis naar verschillende landen in het Midden-Oosten, Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Waar het kan, ontmoet je vervolgde christenen. Als dat vanwege veiligheidsrisico’s niet gaat, reis je door het land en bid je voor je vervolgde broers en zussen, de regering en andere thema’s die spelen in dat land. 

Ga mee

Waar reis jij met Open Doors naartoe?

Bidden voor Keniaanse man

Juni 2024

Groepsreis
Kenia

Ben je al eens op reis geweest naar het prachtige Kenia? Zou je een Afrikaanse kerkdienst willen meemaken en bidden met vervolgde christenen? Als je dat goed in de oren klinkt, dan is deze indrukwekkende, inspirerende reis naar Kenia als een uitstekende uitdaging voor jou. Over deze reis VertrekmaandJuni 2024 Aantal dagen8 dagen Aantal reizigers2 tot maximaal 14 Aanmelden mogelijk tot15 februari 2024 Leeftijdscategorie18 t/m 72 jaar Kosten€2.575,- Deze reis […]

Mannen en vrouwen zittend op kamelen

Juli 2024

Jongerenreis
Egypte

Hoe gaan jouw leeftijdsgenoten om met de druk vanuit hun familie en vrienden om terug te keren naar de islam? Hoe houden zij vast aan hun geloof in de Here Jezus? Je hoort het van de jongeren die je tijdens deze reis naar Egypte ontmoet. Over deze reis VertrekmaandJuli 2024 Aantal dagen8 dagen Aantal reizigers8 tot maximaal 15 Aanmelden mogelijk tot6 mei 2024 Leeftijdscategorie18 t/m 25 jaar Mocht je iets […]

Jongeren in Indonesië

Augustus 2024

Jongerenreis
Indonesië

Word jij warm van cultuur snuiven in Indonesië en indrukwekkende ontmoetingen met moslimbekeerlingen? Tijdens deze jongerenreis ga je op pad, ontdek je het land en bid je samen met Indonesische christenen. Een reis die je niet snel zal vergeten! Over deze reis VertrekmaandJuli 2024 Aantal dagen9 dagen Aantal reizigers6 tot maximaal 10 Aanmelden mogelijk tot15 juni 2024 Leeftijdscategorie18 t/m 25 jaar Mocht je iets jonger of ouder zijn, neem dan […]

Kletsende meiden in Egypte

September 2024

Groepsreis
Egypte

Ooit gehoord van de de Pyramides van Gizeh? Precies, een van de zeven wereldwonderen in Egypte. Dit land heeft niet alleen een rijke historie, maar er wonen al eeuwenlang christenen. Ben je benieuwd hoe het is om als christen in Egypte te leven? Ga mee en ontdek het zelf! Over deze reis VertrekmaandSeptember 2024 Aantal dagen10 dagen Aantal reizigers8 tot maximaal 15 Aanmelden mogelijk tot7 juli 2024 Leeftijdscategorie18 t/m 72 […]

Kerk in Mexico

September 2024

Groepsreis
Mexico

In Mexico, waar het grootste deel van de bevolking christen is, denk je misschien niet zo snel aan vervolging. Toch wordt een deel van de christenen sterk onderdrukt. Ga mee op reis naar het land van de taco’s, tequila en mariachi en bemoedig jouw vervolgde broers en zussen. Over deze reis VertrekmaandSeptember 2024 Aantal dagen9 dagen Aantal reizigers5 tot maximaal 10 Aanmelden mogelijk tot15 juli 2024 Leeftijdscategorie18 t/m 65 jaar […]

Man op brug in Vietnam

November 2024

Groepsreis
Vietnam

De kerk en christenen in Vietnam staan al jaren continu onder druk. Hoe houden zij zich staande? Tijdens de reis hoor je het uit de eerste hand. Je ontmoet christenen, wat voor hen zeker niet zonder gevaar is, maar bent voor hen een enorme bemoediging. Over deze reis VertrekmaandNovember 2024 Aantal dagen9 dagen Aantal reizigers6 tot maximaal 12 Aanmelden mogelijk tot15 september 2024 Leeftijdscategorie18 t/m 72 jaar Kosten€ 2.495,- Deze […]

Veelgestelde vragen

Waarom reist Open Doors naar de vervolgde kerk?

Een reis naar een land waar christenen worden vervolgd, heeft grote impact. Anne van der Bijl begon daar al mee in 1955. Tijdens zijn allereerste reis naar Polen vroeg hij zich af hoe hij de vervolgde christenen daar kon bemoedigen. Eenmaal aangekomen, ontvingen ze hem, huilend van blijdschap en met de woorden: “Anne, jouw aanwezigheid hier betekent meer dan tien van de beste preken bij elkaar.” Nog steeds organiseert Open Doors reizen voor gewone mensen die, net als Anne, verlangen naar Jezus en bereid zijn om te gaan. Jouw aanwezigheid wordt door vervolgde broers en zussen als erg bemoedigend ervaren. De wetenschap dat ze niet alleen staan, maar dat er een familie voor hen bid, maakt een groot verschil.

Daarnaast maakt de reis niet alleen een groot verschil voor hen, maar ook in jouw eigen leven. Je ziet met eigen ogen wat vervolging met christenen doet. De indrukwekkende ontmoetingen en getuigenissen sporen je aan om toegewijd te leven voor de Here Jezus en betrokken te zijn op de vervolgde kerk. Een reis naar de vervolgde kerk vergeet je niet snel!

Hoe verloopt het boekingsproces?

De reis van jouw keus gevonden? Klik op de reizenpagina op de knop “Boek deze reis”. Vervolgens kom je op de website van Livingstone, waar je je reis kunt boeken. Als het de eerste keer is dat je via Open Doors/Livingstone op reis gaat, moet je een boekersaccount aanmaken. Daarna kun je met je e-mailadres en wachtwoord inloggen. 

Bij het boeken moet je de contactgegevens van een referentie opgeven. Dit is bij voorkeur iemand met een leiderschapspositie uit je kerk (voorganger, jeugd- of kringleider). Als jouw aanmelding vanuit alle partijen akkoord is, ontvang je een bevestiging van jouw deelname aan de reis per e-mail. Daarna doe je een aanbetaling van de reissom en kunnen de voorbereidingen beginnen!

Wanneer is mijn aanmelding definitief?

Je bent definitief aangemeldt voor de reis als alle partijen een akkoord hebben gegeven op jouw aanmelding. Je ontvangt een bevestiging van je deelname aan de reis per e-mail. Let op: dit kan enkele dagen duren. Uiteraard is elke reis onder voorbehoud van toestemming van de overheid.  

Virtuele reizen TV-scherm

Virtuele reizen

Vanaf je comfortabele bank mee op reis naar de vervolgde kerk? Dat kan tijdens een virtuele reis. Benodigdheden? Een werkende internetverbinding, twee uurtjes van je tijd, een dosis nieuwsgierigheid en een hart voor de wereldwijde kerk. Tijdens een virtuele reis ontdek je hoe christenen leven in een land waar vervolging aan de orde van de dag is. Natuurlijk komen er ook wat toeristische hoogtepunten voorbij. En wie weet, misschien wordt dit wel een voorproefje voor je eerste echte reis?!  

Hand in hand

Schrijf je in voor de

Maande­lijkse inspiratie­mail

Bemoedigende getuigenissen

Laatste nieuws

Inspiratie voor jou

Aanmelden inspiratiemail

Aanhef

Open Doors-dag

zaterdag 19 oktober

Open Doors-dag 2024

Scroll naar boven