Groepsreis Vietnam

De kerk en christenen in Vietnam staan al jaren continu onder druk. Hoe houden zij zich staande? Tijdens de reis hoor je het uit de eerste hand. Je ontmoet christenen, wat voor hen zeker niet zonder gevaar is, maar bent voor hen een enorme bemoediging.

Over deze reis

Vertrekmaand
November 2024

Aantal dagen
9 dagen

Aantal reizigers
6 tot maximaal 12

Aanmelden mogelijk tot
15 september 2024

Leeftijdscategorie
18 t/m 72 jaar

Kosten
€ 2.495,-

Deze reis is volgeboekt!

Bekijk ons volledige reisaanbod op de reizenoverzichtpagina.

Dit ga je doen

Deze reis is een mix van ontmoetingen met christenen en cultuur snuiven. Je ontmoet vervolgde christenen die hun verhaal aan je vertellen. Samen luisteren, met elkaar bidden en elkaar bemoedigen. Ook breng je bezoeken aan plaatsen die voor hen belangrijk zijn. Laat je uitdagen, aanscherpen en bemoedigen.

Verblijf

Je verblijft in toeristen- of middenklasse hotels.

Excursies

Hoe mooi is het om, naast je broers en zussen te ontmoeten, ook hun land te ontdekken. Wat dacht je van een bezoek aan de Mekongdelta? In dit bijzondere gebied speelt het leven zich voornamelijk af op het water en je kijkt er je ogen uit.

Of breng een bezoek aan de Cu Chi Tunnels. In dit ondergrondse gangenstelsel trokken de Vietcong-leden zich tijdens de Vietnamoorlog terug toen de Amerikanen hen wilden uitschakelen.

Let op! Het programma is altijd onder voorbehoud en we vragen je dan ook hierin flexibel te zijn.

Do’s en dont’s

Met welke gewoontes moet ik in het land rekening houden? Welke kleding kan ik wel en niet dragen? Tijdens de reis dien je je aan een aantal zaken te houden. Welke dat zijn lichten we graag toe tijdens de voorbereidingsavond van de reis.

Voorbereiding

Met Livingstone en Open Doors ga je goed voorbereid op reis. Voorafgaand aan de reis word je op ons kantoor uitgenodigd voor een voorbereidingsavond. Tijdens deze avond ontmoet je de rest van de deelnemers en krijg je alle informatie over het land en het programma.

Let op: bij deze reis leg je lange afstanden over wegen af. 

Zelf regelen

Voor deze reis heb je nodig:  

  • Een geldig paspoort (deze dient nog 6 maand geldig te zijn na vertrek uit Vietnam) 
  • Inentingen, check: www.lcr.nl  
  • Een visum. Meer informatie hierover ontvang je op de voorbereidingsavond. 
  • Wij werken met kwetsbare doelgroepen en zijn daarom extra zorgvuldig: een VOG-aanvraag bij de Nederlandse overheid en de vraag om een referentie zijn daarom onderdeel van iedere boeking. 

Kosten

Voor € 2.495,- reis jij met ons mee naar Vietnam. Deze prijs is inclusief vliegticket, hotelovernachtingen, vervoer, excursies, een lokale gids, ontbijt en diner. Het is verstandig om zelf wat geld mee te nemen voor drankjes, lunch en fooien (10-15 euro per dag). 

Ga je ook mee?

Vragen

Heb je vragen over deze reis, bekijk dan de veelgestelde vragen over reizen met Open Doors. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via reizen@opendoors.nl.

Scroll naar boven