Open Doors Reizen


Heb jij een verlangen om naar de vervolgde kerk te gaan? Wil je ontdekken hoe de Here God jou gebruikt? En geloof je dat jouw gebed verschil maakt? Ga dan met ons mee op reis! Open Doors biedt verschillende reizen aan naar landen waar onze broeders en zusters vervolgd worden.

Update: Vanwege het coronavirus zijn helaas alle reizen in 2020 geannuleerd. Klik op de button onderaan deze pagina voor antwoorden op de meest gestelde vragen over reizen met Open Doors en het coronavirus.

Virtuele reizen

Als alternatief op de ‘normale reizen’ hopen we binnenkort een virtuele reis naar de vervolgde kerk aan te bieden. Houd daarvoor deze website en onze social media in de gaten! 

Reizen in 2021

In 2021 hopen we weer naar verschillende landen te kunnen reizen. Benieuwd welke landen dit zijn? Binnenkort volgt er meer informatie, dus houd de website goed in de gaten!

Bidden en ontmoeten 

Open Doors organiseert reizen naar verschillende landen in het Midden-Oosten, Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Elke reis met Open Doors is anders. In sommige landen is het te gevaarlijk voor christenen om met ons af te spreken. In zo’n geval reizen we rond en bidden we voor het land, de regering en de christenen daar. In andere landen krijgen we wel de kans om onze broeders en zusters te ontmoeten. We luisteren naar hun verhalen, bidden met hen en laten hen merken dat ze er niet alleen voor staan. Elke reis is een zegen en we nodigen jou uit om dit, samen met ons, te beleven!

Geheime reizen

Naast de reizen die je normaal gesproken op deze pagina vindt, maken we ook gebeds- en ontmoetingsreizen naar diverse andere landen. Vanwege de veiligheidsrisico’s noemen we deze landen echter niet bij naam en toenaam. Wil je weten waar we nog meer naartoe reizen? Of heb je al interesse in zo’n reis? Neem dan contact met ons op. 
 

Algemene voorwaardenContactCoronaIk wil mee op reisVeelgestelde vragen