Geheime kerkdienst in Afrika

Virtuele reizen

Al dertig jaar reist Open Doors naar de vervolgde kerk om vervolgde broers en zussen te bemoedigen. Hoe ziet zo’n reis er eigenlijk uit? Ontdek het tijdens een van onze virtuele reizen en reis mee vanuit je luie stoel. Benodigdheden? Een werkende internetverbinding, twee uurtjes van je tijd, een dosis nieuwsgierigheid en een hart voor de wereldwijde kerk.

het programma

Tijdens een virtuele reis ontdek je hoe christenen leven in een land waar vervolging aan de orde van de dag is. Enkele gelovigen uit het land delen hun verhaal en samen bidden we voor hen. Natuurlijk komen er ook wat toeristische hoogtepunten voorbij.

Eerdere reiservaring met Open Doors is niet nodig. In aanloop naar de eerste reisdag ontvang je van tevoren alle info die je nodig hebt om goed voorbereid onderweg te gaan. Kijk hieronder de virtuele reizen terug die we de afgelopen maanden gemaakt hebben.

Virtuele reis Afghanistan

Maandag 11 november 2024

Virtuele reis Afghanistan

Tijdens deze reis hoor je verhalen van Afghaanse christenen en krijg je een inkijkje in hun leven. Je hoort interessante weetjes over Afghanistan, proeft iets van de cultuur en kunt luisteren naar een inspirerende overdenking

Reis naar Qatar gemist?

Reis naar China gemist?

Reis naar Nigeria gemist?

Hand in hand

Schrijf je in voor de

Maande­lijkse inspiratie­mail

Bemoedigende getuigenissen

Laatste nieuws

Inspiratie voor jou

Aanmelden inspiratiemail

Aanhef

Open Doors-dag

zaterdag 19 oktober

Open Doors-dag 2024

Scroll naar boven