Al dertig jaar reist Open Doors naar de vervolgde kerk om vervolgde broers en zussen te bemoedigen. Hoe ziet zo’n reis er eigenlijk uit? Ontdek het tijdens een van onze virtuele reizen en reis mee vanuit je luie stoel. Benodigdheden? Een werkende internetverbinding, twee uurtjes van je tijd, een dosis nieuwsgierigheid en een hart voor de wereldwijde kerk.

Hoe werkt het?

Vanwege het coronavirus was het soms lastig om vervolgde christenen op te zoeken. Daarom zijn we met deze online virtuele reizen begonnen. Vanwege de grote interesse gaan we, naast de fysieke reizen, ook door met onze virtuele reizen.

Open Doors biedt je daarom de mogelijkheid om virtueel op reis te gaan. Tijdens deze meerdaagse reis maak je kennis met het land, delen gelovigen uit het land hun verhalen en bidden we samen voor onze vervolgde broeders en zusters.

Eerdere reiservaring met Open Doors is niet nodig. In aanloop naar de eerste reisdag ontvang je van tevoren alle info die je nodig hebt om goed voorbereid onderweg te gaan. Kies hieronder de virtuele reis van je keuze.

Ga virtueel mee op reis naar Colombia

De eerstvolgende virtuele reis die we in gaan maken is bekend: op maandag 17 april 2023 gaan we op reis naar Colombia . Wil je mee? Meld je dan hieronder aan!

Ga mee op
virtuele reis
naar Colombia

Meld je aan!