Al dertig jaar reist Open Doors naar de vervolgde kerk om vervolgde broers en zussen te bemoedigen. Hoe ziet zo’n reis er eigenlijk uit? Ontdek het tijdens een van onze virtuele reizen en reis mee vanuit je luie stoel. Benodigdheden? Een werkende internetverbinding, twee uurtjes van je tijd, een dosis nieuwsgierigheid en een hart voor de wereldwijde kerk.

Hoe werkt het?

Vanwege het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om vervolgde christenen op te zoeken. Toch zijn we hen niet vergeten en blijven we voor hen op de bres staan, juist in deze moeilijke tijden.

Open Doors biedt je daarom de mogelijkheid om virtueel op reis te gaan. Tijdens deze meerdaagse reis maak je kennis met het land, delen gelovigen uit het land hun verhalen en bidden we samen voor onze vervolgde broeders en zusters.

Eerdere reiservaring met Open Doors is niet nodig. In aanloop naar de eerste reisdag ontvang je van tevoren alle info die je nodig hebt om goed voorbereid onderweg te gaan. Kies hieronder de virtuele reis van je keuze.

Virtueel reizen in 2022

De eerstvolgende (en tevens laatste) virtuele reis die we in 2022 gaan maken is bekend: op maandag 12 en dinsdag 13 december gaan we op reis naar Qatar. Wil je mee? Hou dan onze website in de gaten om je aan te melden.