Groepsreis Egypte

Ooit gehoord van de de Pyramides van Gizeh? Precies, een van de zeven wereldwonderen in Egypte. Dit land heeft niet alleen een rijke historie, maar er wonen al eeuwenlang christenen. Ben je benieuwd hoe het is om als christen in Egypte te leven? Ga mee en ontdek het zelf!

Over deze reis

Vertrekmaand
September 2024

Aantal dagen
10 dagen

Aantal reizigers
8 tot maximaal 15

Aanmelden mogelijk tot
7 juli 2024

Leeftijdscategorie
18 t/m 72 jaar

Kosten
€2.075,-

De knop opent de website van Livingstone (in een nieuwe tab), onze partner die verantwoordelijk is voor het boekingsproces.

Dit ga je doen

Deze reis is een mix van ontmoetingen met christenen en cultuur snuiven. Je ontmoet vervolgde christenen die je hun verhaal vertellen. Luister naar hen, bid voor hen en wees een bemoediging voor de vervolgde kerk.

Daarnaast breng je bezoeken aan plaatsen die voor hen belangrijk zijn. Laat je uitdagen, aanscherpen en bemoedigen.

Verblijf

Je verblijft in toeristen- of middenklasse hotels.

Excursies

Hoe mooi is het om naast het ontmoeten van onze broers en zussen, ook hun land te ontdekken. Bezoek verschillende toeristische plekken. Maak bijvoorbeeld een boottochtje over de Nijl, bekijk de bekende grotkerk (Cave Church) en ontdek de pyramides van Gizeh en het Egyptische museum.

Let op! Het programma is altijd onder voorbehoud en we vragen je dan ook hierin flexibel te zijn.

Do’s en dont’s

Met welke gewoontes moet ik rekening houden in Egypte? Welke kleding kan ik wel en niet dragen? Tijdens de reis dien je je aan een aantal zaken te houden. Welke dat zijn lichten we graag toe tijdens de voorbereidingsavond van de reis.

Voorbereiding

Met Livingstone en Open Doors ga je goed voorbereid op reis. Voorafgaand aan de reis word je op ons kantoor uitgenodigd voor een voorbereidingsavond.

Tijdens deze avond ontmoet je de rest van de reizigers en krijg je alle informatie over het land en het reisprogramma.

Zelf regelen

Voor deze reis heb je nodig:  

  • Een geldig paspoort (deze dient nog zes maanden geldig te zijn ná vertrek uit Egypte). 
  • Inentingen, check: www.lcr.nl.  
  • Een visum. Meer informatie hierover ontvang je op de voorbereidingsavond. 
  • Wij werken met kwetsbare doelgroepen en zijn daarom extra zorgvuldig: een VOG-aanvraag bij de Nederlandse overheid en de vraag om een referentie zijn daarom onderdeel van iedere boeking. 

Kosten

Voor €2.075,- reis jij met ons mee naar Egypte. Deze prijs is inclusief vliegticket, hotelovernachtingen, ontbijt en diner. Het is verstandig om zelf wat geld mee te nemen voor drankjes, lunch en fooien (10-15 euro per dag).

Ga je ook mee?

Vragen?

Heb je vragen over deze reis, bekijk dan de veelgestelde vragen over reizen met Open Doors. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via reizen@opendoors.nl.

Urgent

Gebed

Bid mee voor christenen
in India

Scroll naar boven