Kom werken bij open doors

Online Marketeer

Denk jij vanuit de customer journey, snap je de verschillende touchpoints van diverse doelgroepen en zet je in een handomdraai een mooie leadwervingscampagne online? Solliciteer dan voor de functie van Online Marketeer bij ons team Digitaal.

Team Digitaal houdt zich bezig met socials, de website, apps en data. Als onze nieuwe online marketeer zorg jij voor een persoonlijke benadering van onze achterban en betrek je die bij ons werk voor de vervolgde kerk.

Wat ga jij doen?

Je gaat aan de slag met structurele online campagnes, customer journeys en persona’s. Je werkt hierin nauw samen met diverse collega’s: webmaster, data-analist, social media-expert, Salesforce owner en fondsenwerver. Voorbeelden van jouw werkzaamheden zijn:

 • Online leadwervingscampagnes opzetten en optimaliseren;
 • Plannen maken én uitvoeren om op alle online kanalen te groeien;
 • Zorgen voor goedlopende Paid en Google Ad Grants programma’s;
 • Rapporteren over de effectiviteit van online campagnes.

Wat vragen wij van jou?

Je leeft en werkt vanuit je geloof, bent actief lid bent van een kerk of gemeente en voelt je verbonden met de vervolgde kerk. Je herkent je in onze zeven kernwaarden.

Daarnaast vragen we voor deze functie het volgende van je:

 • Aantoonbare relevante werkervaring;
 • Ervaring met Paid media en Google certificering;
 • Bij voorkeur ervaring met e-mailjourneys en automation programma’s zoals Marketing Cloud en Salesforce;
 • Resultaatgerichtheid, samenwerken, initiatief nemen, plannen en organiseren, analyseren en creativiteit;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Hoe werken wij?

Dit is Gods werk, wij zijn Zijn medearbeiders, we doen ons werk in afhankelijkheid van Hem! Gebed neemt een grote plaats in binnen onze organisatie. We maken effectief gebruik van elkaars kennis en talenten. We bouwen aan hoge professionaliteit en kwaliteit, we nemen verantwoordelijkheid en zijn daarop aanspreekbaar. Tegelijkertijd denken we met elkaar mee en zetten we samen de schouders eronder. De structuur is een hulpmiddel, met zo kort mogelijke lijnen. Efficiënt overleg en heldere besluitvorming vinden we belangrijk.

Wat bieden wij?

Werken bij Open Doors geeft je een unieke kans om de vervolgde kerk te ondersteunen met jouw talenten. Op ons kantoor in Ermelo werken we met zo’n vijftig collega’s. Het is mogelijk om een deel van je werktijd te werken vanuit huis.

Voor deze functie krijg je een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. De functie is ingeschaald in schaal 9 met een minimum salaris van € 3.098,- en maximaal € 4.312- bruto per maand (bij een fulltime dienstverband van 40 uur).

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in.

Open Doors verwacht van haar medewerkers dat zij zich integer gedragen en zorgvuldig rekening houden met de rechten en belangen van anderen. Het opvragen van een VOG en referenties kan deel uitmaken van de procedure.

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Hidden
Naam(verplicht)
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Na verzending van je sollicitatie ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Krijg je deze mail niet, of ontvang je binnen een week geen inhoudelijke reactie, neem dan contact op met team HR via vacature@opendoors.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over deze vacature

 • 28-40 uur per week
 • 2 jaar werkervaring
 • Ermelo

Deel dit

Meer vacatures

Scroll naar boven