Kom werken bij open doors

Stagiair videoredactie

Heb jij een passie voor het creëren van goede visuele verhalen, ben je creatief en wil jij je talenten inzetten om het verhaal van vervolgde christenen dichtbij te brengen? Meld je dan voor een meewerkstage bij ons videoteam en doe ervaring op met het tot stand brengen van uitdagende videoprojecten zoals bij de Open Doors-dag (oktober), de Avond van Gebed en virtuele reizen.

Wat ga jij doen?

Het videoteam bestaat uit drie personen en een aantal freelancers. We kijken graag naar wat er bij jou past en waarin jij je wilt ontwikkelen op videogebied. Voor een stagiair(e) videoredactie ligt de nadruk op  tekst en inhoud. Mogelijkheden waar we zelf aan denken:

 • Schrijven van videoscripts en voice-over teksten;
 • Inhoudelijke research voor explainer video’s en bijpassend beeldmateriaal;
 • Ondersteunen bij draaidagen/opnames;
 • Montage van (online) video’s/reels;

Wat vragen wij van jou?

Zowel van onze medewerkers als stagiair(e)s vragen we dat je leeft en werkt vanuit je geloof, actief lid bent van een kerk of gemeente en dat je je verbonden voelt met de vervolgde kerk en je herkent in onze zeven kernwaarden.

Voor deze stageplek zien we daarnaast graag dat je beschikt over de volgende kennis, vaardigheden en eigenschappen:

 • Je zit in het derde of vierde leerjaar van een voor deze stage relevante MBO of HBO opleiding;
 • Je vertelt en edit graag beeldverhalen;
 • Je kunt goed overweg met programma’s als Adobe Premiere en Photoshop;
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en een goede beheersing van Engels is een pre;
 • Je bent waar nodig flexibel aanwezig. In verband met opnames of evenementen soms ook ’s avonds of in het weekend.

Hoe werken wij?

Dit is Gods werk, wij zijn Zijn medearbeiders, we doen ons werk in afhankelijkheid van Hem! Gebed neemt een grote plaats in binnen onze organisatie. We maken effectief gebruik van elkaars kennis en talenten. We bouwen aan hoge professionaliteit en kwaliteit, we nemen verantwoordelijkheid en zijn daarop aanspreekbaar. Tegelijkertijd denken we met elkaar mee en zetten we samen de schouders eronder. De structuur is een hulpmiddel, met zo kort mogelijke lijnen. Efficiënt overleg en heldere besluitvorming vinden we belangrijk.

Wat bieden wij?

Stagelopen bij Open Doors geeft je een unieke kans om de vervolgde kerk te ondersteunen met jouw talenten. Er is een werkplek beschikbaar op ons kantoor in Ermelo en in overleg is het mogelijk om een deel van je stagetijd te werken vanuit huis.

Voor deze stage is een stagevergoeding beschikbaar van € 300,- per maand (bij een stage van 40 uur per week, anders naar rato).

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in.

Open Doors verwacht van haar medewerkers dat zij zich integer gedragen en zorgvuldig rekening houden met de rechten en belangen van anderen. Het opvragen van een VOG en referenties kan deel uitmaken van de procedure.

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Hidden
Naam(verplicht)
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Na verzending van je sollicitatie ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Krijg je deze mail niet, of ontvang je binnen een week geen inhoudelijke reactie, neem dan contact op met team HR via vacature@opendoors.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over deze vacature

 • 32-40 uur per week
 • Ermelo

Deel dit

Meer vacatures

Senior Digital Marketeer

 • 28-40 uur per week
 • 3 jaar werkervaring
 • Ermelo
Scroll naar boven