Voedsel­pakket met ingrediënten voor gezonde maaltijden

Persoon met voedselpakket op de schouder

Veel van jouw vervolgde broers en zussen staan met lege handen. Zij werden al gediscrimineerd vanwege hun geloof in de Here Jezus, maar zij worden vaak ook nog uitgesluiten van praktische hulp. Gelukkig zijn er prachtige initiatieven, zoals het uitdelen van voedselpakketten, waardoor ook christenen te eten hebben.

“Onze voorganger zei dat we vandaag tien minuten moesten bidden in de buurt van het rijstveld, dus ik ging erheen.” Er bleek een grote verrassing te zijn! Er waren voedingsmiddelen geleverd die uitgedeeld werden aan de christenen in het dorp.

Met een volle rijstzak rende deze jonge jongen dolgelukkig naar huis. Daniël, een Open Doors-veldwerker, vroeg aan de jongeman: “Wanneer ga je beginnen met het koken van deze rijst?” De jongen twijfelde geen moment: “Ik kook de rijst zodra ik thuiskom. Mijn ouders zijn op zoek naar voedsel in het bos. Ze brengen paddenstoelen mee en misschien zelfs fruit! Dan gaan we vanavond uitgebreid eten.”

Open Doors schiet dankzij jouw steun te hulp. Help jij mee?

Met een voedselpakket van
23 euro kan een gezin een maand lang vooruit met maaltijden. 

Deel dit

Disclaimer: Mocht er meer binnenkomen dan nodig is voor dit project, zal Open Doors dit besteden waar hulp het meest nodig is.

Open Doors-dag

zaterdag 19 oktober

Open Doors-dag 2024

Scroll naar boven