Vandaag de dag worden er wereldwijd miljoenen christenen vervolgd en verdrukt. Deze gebeurtenissen kunnen soms ver van ons af staan, omdat we ons er maar moeilijk iets bij kunnen voorstellen. Wij mogen én kunnen ons geloof immers in alle vrijheid belijden. De Open Doors GebedsApp brengt de verhalen van vervolgde christenen dichter bij jou.

Klik op één van de buttons hierboven om onze gebedsapp in de App Store of Google Play Store direct te downloaden en te installeren.

Gevouwen handen

Door gebed verbonden

Dagelijks in verbinding staan met jouw vervolgde broeders en zusters? Dat kan met de Open Doors GebedsApp! Deze app geeft jou elke dag een nieuw gebedspunt uit de vervolgde kerk.

Ieder gebedspunt wordt ondersteund met een afbeelding of video. Dit brengt de vervolgde kerk dichterbij dan ooit.

Open de notificatie, bekijk het gebedspunt en bid mee. Want gebed, dát is waar vervolgde christenen om vragen.

Het gebed van een rechtvaardige is krachtig en mist zijn uitwerking niet.
Jakobus 5:16

Open Doors GebedsApp vernieuwd

In maart 2023 hebben we een update van de Open Doors GebedsApp uitgebracht.

Wat is er nieuw?

 • Ondersteuning voor donkere-modus is nu toegevoegd.
 • Nieuwe huisstijl van Open Doors doorgevoerd.
 • Diverse andere kleine visuele verbeteringen.
 • Tussenvoegsel veld toegevoegd op het aanmeldscherm.


Deel gebedspunten

Moedig ook anderen aan om te bidden voor vervolgde christenen door op te roepen tot gebed onder jouw vrienden, familie of andere bekenden. Met slechts één ‘klik’ in de app, deel je een gebedspunt met anderen. Zo zijn we samen in gebed verbonden!

Open Doors GebedsApp

Veelgestelde vragen over de Open Doors GebedsApp

 • Hoe helpt de gebedsapp mij in mijn gebedsleven?

  Met de gebedsapp kun je gebedspunten uit de vervolgde kerk over de hele wereld bekijken. In de dagelijkse notificatie staat een concrete oproep tot gebed. Dit kan bijvoorbeeld zijn: ‘Bid dat God voorziet in het levensonderhoud van Furaia’s gezin.’ Daarnaast geeft ieder gebedspunt jou inspiratie tot gebed. Op deze manier ondersteunt de gebedsapp jou in je gebed voor de vervolgde kerk.

 • Hoe kan ik mij registreren?

  Zodra je de app hebt gedownload kun je je registreren. Dit neemt ongeveer een minuut in beslag. Registratie kan door het invullen van jouw gegevens of door in te loggen met een Facebook-account.

  Kies je ervoor om jouw gegevens in te vullen, dan zijn je voornaam, achternaam en e-mailadres verplicht. Het opgeven van een telefoonnummer is optioneel.

 • Hoe werkt de gebedsapp?

  Je ontvangt dagelijks een notificatie met daarin een gebedspunt uit de vervolgde kerk. Voor deze notificatie hoef je niets in te stellen. Dit wordt automatisch geregeld vanuit de app. Het is mogelijk gebedspunten tot vijf dagen terug te bekijken.

 • Over welke opties beschikt de gebedsapp?

  Ieder gebedspunt is aangevuld met diverse opties. Met de Ik bid mee-knop geef je aan dat je voor een gebedspunt hebt gebeden. Dit is een handig hulpmiddel als je niet meer helemaal zeker weet of je wel of niet hebt gebeden voor een bepaald gebedspunt. Ook kun je jouw gebed uittypen én de gebeden van anderen lezen. Wil je een gebedspunt delen met anderen? Dan is dat heel gemakkelijk en snel geregeld via de optie Delen in de app.

 • Waar kan ik de gebedsapp downloaden?

  De gebedsapp is eenvoudig en gratis te downloaden in de App Store (iOS) en Play Store (Android).

  Om gebruik te kunnen maken van de app heb je op jouw iPhone minimaal iOS 13.0 nodig. Heb je een Android-telefoon? Dan moet je minimaal beschikken over Android versie 6.0.