Wil je graag de vervolgde kerk wat meer onder de aandacht brengen in jouw kerk of gemeente? Dan hebben wij voor jou een kerkenpakket. Elke twee maanden verschijnt er – online – een pakket vol met video’s, gebedspunten, verhalen en iets voor de kinderen. Je kunt dit pakket downloaden en dan zelf aan de slag met de inhoud.

Download kerkenpakket november-december

  • Hidden

Na je aanvraag verschijnen er twee downloadknoppen, waarmee je het meest recente Nederlandstalige en Engelstalige kerkenpakket kunt downloaden.

Collage Sele Nigeria

Kerkenpakket november-december

Wist je dat kinderen ook lijden onder vervolging? Welke gevolgen heeft het als een kind opgroeit in een vijandige omgeving? Miljoenen kinderen over de hele wereld hebben dagelijks te maken met allerlei vormen van vervolging. Open Doors wil hen en hun ouders bijstaan met praktische en geestelijke hulp, zodat ze de moeilijkheden in hun leven het hoofd kunnen bieden.

Help je mee dit verhaal de komende twee maanden te vertellen in jouw kerk?

De inhoud van dit pakket

  • Materiaal voor kinderen
  • Powerpoint slides voor in de dienst
  • Verhalen, gebedspunten, een preekschets en meer…

Hoe kun je dit gebruiken?

Stuur het kerkenpakket door naar jouw kerk om te kunnen gebruiken tijdens de (online) zondagse dienst, in het kerkblad, de kerkwebsite en/of de app en gebruik het tijdens huiskringavonden of gebedsbijeenkomsten.

Nieuwe kerkenpakket in je mail ontvangen?

Word Open Doors Ambassadeur