Kever met koplampen in het bos

Gods smokkelaar

Nu in het Nederlands beschikbaar!

Hét verhaal van Anne van der Bijl

Toen ik de doos Bijbels op tafel zette, keken Petroff en zijn vrouw met grote, nieuwsgierige ogen toe. ‘Wat is dat?’ vroeg Petroff. Ik opende de doos en haalde een Bijbel tevoorschijn. Die stopte ik in Petroffs trillende handen, en een andere in de handen van zijn vrouw.

Petroff sloot zijn ogen. Hij perste z’n lippen op elkaar om zijn emoties te bedwingen. Maar twee tranen rolden langzaam tussen zijn wimpers door en vielen op het boek in zijn handen.

Ontdek het bijzondere verhaal van Anne van der Bijl. In 1967 schreef hij zijn verhalen op in internationale bestseller: Gods Smuggler. En nu is zijn bekendste werk vertaald naar het Nederlands.

Hij vertelt hoe hij opgroeide in een klein dorp, maar door Gods stem te volgen op de meest onverwachte plekken terechtkwam. Anne nam grote risico’s om Bijbels en bemoediging te brengen naar vervolgde christenen in gesloten gebieden. Zijn missie was gevaarlijk, vol geloof en doorspekt met wonderen.

Anne’s vertrouwen op de Here God en zijn radicale toewijding om het onmogelijke te doen, moedigen je aan om in geloof te wandelen.

Cover Gods smokkelaar

Help vandaag nog

Doneer nu

Met jouw gift steun je vervolgde christenen die hulp nodig hebben.

Bedrag

Frequentie

Hand in hand

Schrijf je in voor de

Maande­lijkse inspiratie­mail

Bemoedigende getuigenissen

Laatste nieuws

Inspiratie voor jou

Aanmelden inspiratiemail

Aanhef

Open Doors-dag

zaterdag 19 oktober

Open Doors-dag 2024

Scroll naar boven