Start van een atletiekbaan

Simon Visser

Vastberaden

In beweging voor de vervolgde kerk

‘Voor sporten en geloven heb je vastberadenheid nodig’

Simon Visser is spreker en inspirator bij Open Doors. Hij heeft passie voor de Here Jezus, hart voor Zijn kerk en is een hardloper op missie. In Vastberaden komen deze drie elementen samen.

“Ik loop marathons; dan moet je heel vastberaden zijn. Je moet een duidelijk doel voor ogen hebben zodat je vol kunt houden, ook als het pijn doet. Dat is een stukje doelgerichtheid en volharding die je ook in de vervolgde kerk en in de Bijbel tegenkomt. In Jozua 1 vers 9 staat: ‘Ik gebied je dus: wees vastberaden en standvastig, laat je door niets weerhouden of ontmoedigen.’

Met dit boek wil ik mensen bewust maken van de wereldwijde kerk waar wij onderdeel van zijn. Vervolgd of niet: we zijn één kerk. Bestel z’n boek of nodig Simon uit als spreker.

Simon Visser op sportbaan
Simon Visser overhandigt het boek Vastberaden aan Henk Stoorvogel

Simon Visser overhandigt het eerste exemplaar van zijn boek aan Henk Stoorvogel die hem stimuleerde om de lessen die hij leerde van de vervolgde kerk op papier te zetten.

“In dit boek brengt Simon de verhalen van dáár, het Woord van God én zijn persoonlijk leven samen. Dat zorgt voor een mooie dynamiek. Het is mijn gebed dat velen na het lezen van Vastberaden biddend in beweging komen, om mee te lijden en om standvastigheid te leren.”

Jurjen ten Brinke

Portret Jurjen ten Brinke

“Er is geen vervolgde kerk en er is ook geen vrije kerk. We zijn samen één kerk, de kerk van Jezus. Het is een zinnetje uit het boek van Simon Visser dat me raakte. Wie dit boek leest, kan niet anders dan zelf in beweging komen voor christenen die vervolgd worden.”

Gert-Jan Segers

Portret Gert-Jan Segers

“Dit boek is een boek dat gelezen móet worden. Het is een urgént boek. Dat maakt het voor sommigen van ons geen boek om voor het slapengaan nog even te lezen. Dit boek vraagt erom om op de beste momenten van onze dagen gelezen te worden. De boodschap is zo intens, zo belangrijk, zo urgent, dat het lezen om actie vraagt.” 

Henk Stoorvogel

Portret Henk Stoorvogel

Help vandaag nog

Doneer nu

Met jouw gift steun je vervolgde christenen die hulp nodig hebben.

Bedrag

Frequentie

Hand in hand

Schrijf je in voor de

Maande­lijkse inspiratie­mail

Bemoedigende getuigenissen

Laatste nieuws

Inspiratie voor jou

Aanmelden inspiratiemail

Aanhef

Scroll naar boven