Nodig een spreker uit

Open Doors-sprekers vertellen graag over de vervolgde kerk. Ons verhaal passen we aan elke groep aan: kinderen (vanaf groep 3), jongeren, senioren, mannen of vrouwen. Ook zijn er sprekers en predikanten die de zondagse preek kunnen verzorgen.

Nieuw! We bieden sinds kort ook een nieuw concept aan, namelijk een geheime kerkdienst. De Bijbelse realiteit en verhalen van vervolging komen dichterbij dan ooit.

Wat moet ik weten?

  • Locatie: elke gewenste locatie in Nederland of Vlaanderen
  • Duur presentatie: in overleg, vanaf 30 minuten
  • De spreker neemt zelf de benodigde apparatuur mee
  • Onze presentaties zijn interactief
  • Vervolgde christenen kunnen hun verhaal zelf niet komen vertellen. Onze sprekers vertellen over hun ontmoetingen met vervolgde christenen.
  • Vraag op tijd een presentatie aan!
Vanwege de coronacrisis zullen er waarschijnlijk geen presentaties plaatsvinden tot in ieder geval 1 juni 2020. U kunt wel een nieuwe presentatie aanvragen voor een datum daarna (onder voorbehoud).

Voor alle presentaties die niet kunnen doorgaan, geldt: we proberen met elkaar een nieuwe afspraak te maken om de presentatie op een later moment alsnog te houden. Voor vragen kunt u mailen naar MartijnG@opendoors.nl of bellen naar 0341 465 065.

Wat kost het?

We vragen u enkel de reiskosten van de spreker te betalen: € 0,33 per kilometer. Wij faciliteren zoveel mogelijk een spreker uit uw regio. Een gift of collecte stellen we zeer op prijs, maar is niet verplicht. Is een sprekersvergoeding in uw kerk gebruikelijk? Dan mag u deze uiteraard als gift naar Open Doors overmaken.

Vraag een presentatie aan