Open Doors Magazine

Open Doors is een internationale organisatie die werkt in ongeveer vijftig landen, met kantoren in zo’n 25 landen.

Oprichter: Anne van der Bijl
Directeur: Maarten Dees
Raad van Toezicht: Jeroen Geelhoed (voorzitter), Peter Beker (secretaris), Susanne van der Deen, Anita Delhaas-van Dijk, Hans Hofman en Bouwe Sprey.
Registratienr. Kamer van Koophandel: 41035175

Doelstelling

Open Doors wil vervolgde en bedreigde christenen wereldwijd versterken, toerusten en aanmoedigen tot wereldevangelisatie, door gebed en:

  • de verspreiding van Bijbels, Bijbelstudiematerialen en andere communicatiemiddelen, kaderopleidingen en praktische hulpverlening;
  • in bedreigde en onstabiele gebieden christenen voor te bereiden op mogelijke vervolging en lijden;
  • christenen in de vrije wereld voor te lichten en te motiveren om zich te vereenzelvigen met vervolgde en bedreigde christenen en hen actief te helpen. We doen dit omdat we geloven dat wanneer één lid lijdt, alle andere meelijden (1 Korintiërs 12:26) en omdat we geloven in de opdracht van Jezus Christus om alle volken tot Zijn leerlingen te maken (Matteüs 28:19) en dat alle deuren openstaan voor het evangelie.

ISSN 0926-2393
Oplage: 66.500

De kostprijs van het Open Doors Magazine is € 0,70 per exemplaar (inclusief verzendkosten).
Vormgeving: Inzpire, Harderwijk
Druk: Vanderperk Groep, Groot-Ammers

Copyright

Het Open Doors-magazine is een uitgave van stichting Open Doors en verschijnt zes maal per jaar. Het wordt gratis toegezonden aan belangstellenden. Foto’s en artikelen dragen het auteursrecht van Open Doors, tenzij anders vermeld.

Overname van artikelen alleen met bronvermelding.

Toezending van een bewijsexemplaar wordt op prijs gesteld. Overname voor het internet alleen na schriftelijke toestemming. In het Open Doors-magazine worden geen advertenties opgenomen van andere organisaties.

Geven

Geven kan op verschillende manieren: met een overboeking, incasso, maar ook via een in een overeenkomst vastgelegde periodieke schenking of door Open Doors op te nemen in uw testament. Wilt u Open Doors ondersteunen op een manier die bij u past? Op opendoors.nl/geef staan verschillende mogelijkheden op een rij.

Reageren

Heeft u een vraag of reactie naar aanleiding van een artikel? Reacties op het Open Doors-magazine zijn welkom! U kunt reageren door een e-mail te sturen naar info@opendoors.nl.

Open Doors Nederland

Adres: Postbus 47, 3850 AA Ermelo
Tel: 0341-465 000
E-mail: info@opendoors.nl
Website: www.opendoors.nl
Bankrekening nr: NL08 INGB 0000 007733
BIC-code: INGBNL2A

Open Doors Vlaanderen

Adres: Leie 49 A, 9140 Temse
Tel: 02/486 54 00
E-mail: info@opendoors.be 
Bankrekeningnr.: BE49 7350 6196 2271
BIC-code: KREDBEBB

Scroll naar boven