Geef hoop aan vervolgde christenen van morgen

Nalaten aan Open Doors

Als u middenin het leven staat, bent u er vaak niet zo bewust mee bezig: nadenken over uw nalatenschap of erfenis. Een oproepje in een christelijk magazine zette Pieter Hendrikse aan het denken.

“We hoeven voor onze eigen familie niets achter te laten: zij zijn rijk genoeg. Maar onze geestelijke familie, die kan wél wat gebruiken”, vertelt meneer Hendrikse over zijn besluit om zijn erfenis aan Open Doors te schenken. “Ik zie mezelf als rentmeester: ik heb de verantwoordelijkheid om goed te zorgen voor wat God mij toevertrouwd heeft. Zo zorg ik er voor dat het huis goed in de verf zit én heb ik de nalatenschap geregeld."

HET HELE VERHAAL VAN MENEER HENDRIKSE  

Vragen?
Wilt u weten wat uw nalatenschap voor onze vervolgde broeders en zuster wereldwijd kan betekenen? Heeft u vragen over het opnemen van Open Doors in uw testament, of wilt u hierover geheel vrijblijvend van gedachten wisselen? Ontvang de informatiefolder door onderstaand formulier in te vullen:We denken graag met u mee over de mogelijkheden en vinden het belangrijk dat u volledig achter de bestemming van uw nalatenschap staat. Om uw vragen door te spreken, neemt een van onze medewerkers na ontvangst van de folder contact met u op.