‘Hij zit nu al drie maanden in de gevangenis’" />

‘Hij zit nu al drie maanden in de gevangenis’

Laos gezin

Onderstaande boodschap ontvingen we van Boupha* uit Laos en delen we graag met je. Boupha vertelt je wat haar gezin de afgelopen drie maanden is overkomen. Zij vraagt om gebed.

“Mijn naam is Boupha en de naam van mijn echtgenoot is Athit*. We zijn al bijna tien jaar getrouwd en hebben drie kinderen. Kort geleden verhuisden we naar het dorp waar onze grootouders wonen en begonnen we een bediening.”

Genezing

“In ons nieuwe dorp woonde een man die lange tijd bezeten was door een boze geest. Niets of niemand kon hem genezen. Toen familieleden van mijn man erachter kwamen dat we christen waren, vroegen ze Athit te bidden voor de man. Dat heeft Athit gedaan. Na zijn gebed verliet de boze geest de man en genas hij.”

Gevangenengenomen

“Veel mensen hoorden over de genezing en kwamen naar ons toe met de vraag om gebed. De lokale autoriteiten waren daar niet blij mee. Ze bevalen mijn man een document te ondertekenen. Mijn man weigerde dat. Hij werd gearresteerd en zit nu al drie maanden in de gevangenis. Al die tijd heb ik hem niet meer gezien. Ik wil je vragen om voor ons te bidden.”

Gebedspunten

  • Boupha: “We zitten middenin in de landbouwperiode en ik heb veel werk te doen. Ik draag zorg voor onze boerderij, voor de kinderen en maak eten klaar voor mijn man.”
  • Athit is in afwachting van de rechtszitting. Boupha: “Bid voor mijn man. Bid dat hem niets overkomt nu hij in de gevangenis zit. Bid ook om zijn vrijlating.”
  • Bid dat Athit en Boupha blijven vertrouwen op de Here God, ook nu ze niet bij elkaar zijn.

* schuilnaam

Inspiratiemail

Wil je ook graag via de e-mail op de hoogte gehouden worden van komende Open Doors-evenementen en nieuws uit de vervolgde kerk? Schrijf je in en ontvang elke maand de inspiratiemail van Open Doors. 

Deel dit

Gerelateerd nieuws

Hand in hand

Schrijf je in voor de

Maande­lijkse inspiratie­mail

Bemoedigende getuigenissen

Laatste nieuws

Inspiratie voor jou

Aanmelden inspiratiemail

Aanhef

Scroll naar boven