Jaarverslag 2022 van Open Doors gepubliceerd

Kantoor Open Doors

Het werk van Open Doors voor de vervolgde kerk heeft zich hersteld na de coronacrisis. Dat blijkt uit het nieuwe Jaarverslag van Open Doors Nederland. “We weten ons gezegend”, aldus directeur Maarten Dees. “Aan God alle eer en dank.”

Open Doors heeft na de coronacrisis in 2022 de reguliere hulp aan de vervolgde kerk hervat. Terwijl in 2022 het aantal vervolgde gelovigen verder toenam, konden tegelijk meer christenen dan voorheen bereikt worden met hulpprogramma’s. Dat staat te lezen in het Jaarverslag 2022, dat deze week is gepubliceerd, zowel online als in druk (in beperkte oplage). 

In het jaarverslag kijken we terug op onze activiteiten van het afgelopen jaar. Ook presenteren we onze jaarrekening, waarin we in een samenvatting verantwoording afleggen over onze financiële bestedingen. Het volledige jaarverslag is hier te lezen.

Inspiratiemail

Wil je ook graag via de e-mail op de hoogte gehouden worden van komende Open Doors-evenementen en nieuws uit de vervolgde kerk? Schrijf je in en ontvang elke maand de inspiratiemail van Open Doors. 

Deel dit

Gerelateerd nieuws

31 mei 2021

Jaarverslag 2020: meer inkomsten en verschuiving naar online

De inkomsten van Open Doors groeiden in het afgelopen jaar van €12,4 miljoen naar ruim €14,1 miljoen in 2020. Een stijging van 14 procent ten opzichte van het voorgaande jaar, zo blijkt uit het jongste jaarverslag van de organisatie. Open Doors-directeur Maarten Dees spreekt zijn dankbaarheid uit: “In het jaar van de coronacrisis heeft onze achterban ons extra trouw gesteund. Dat stemt tot grote dankbaarheid en maakt bescheiden.” Ondanks de […]

Lees meer
Hand in hand

Schrijf je in voor de

Maande­lijkse inspiratie­mail

Bemoedigende getuigenissen

Laatste nieuws

Inspiratie voor jou

Aanmelden inspiratiemail

Scroll naar boven