Muskathlon@home brengt 316.000 euro op!

Muskathlon-Athome

De Muskathlon van afgelopen zaterdag heeft 316.000 euro opgeleverd. Open Doors-medewerker Simon Visser is onder de indruk van de opbrengst. “Dit is een geweldige prestatie. Dit was alleen mogelijk dankzij de fantastische inzet van de vele sporters. Ik ben diep onder de indruk van hun toewijding.”

Van de totaalopbrengst gaat 67.297 euro naar Open Doors-projecten. Het geld wordt besteed aan lokale partners die onder vervolgde christenen uit Ethiopië, Irak, Noord-Korea en Sri Lanka werken. De rest van het bedrag gaat naar projecten van Compassion.

Inspiratiemail

Wil je ook graag via de e-mail op de hoogte gehouden worden van komende Open Doors-evenementen en nieuws uit de vervolgde kerk? Schrijf je in en ontvang elke maand de inspiratiemail van Open Doors. 

Deel dit

Gerelateerd nieuws

Muskathlon at home 28 augustus 2020

Open Doors en Compassion muskathleten sporten meer dan 200.000 euro bij elkaar voor goede doel

Meer dan 400 sportievelingen rennen, wandelen en fietsen zaterdag de benen uit hun lijf tijdens de Muskathlon@home. Naar verwachting levert het evenement tenminste 200.000 euro op voor hulpprojecten van Compassion en Open Doors. Via een livestream zullen organisatoren van de Muskathlon, de 4e Musketier en Arise, zaterdagochtend om 8.30 uur het online startschot geven, waarop sporters verspreid door heel Nederland uit de startblokken kunnen. Het is voor het negende jaar …

Open Doors en Compassion muskathleten sporten meer dan 200.000 euro bij elkaar voor goede doel Lees verder »

Lees meer
Hand in hand

Schrijf je in voor de

Maande­lijkse inspiratie­mail

Bemoedigende getuigenissen

Laatste nieuws

Inspiratie voor jou

Aanmelden inspiratiemail

Scroll naar boven