Open Doors verwelkomt 10.000e bezoeker

10.000e bezoeker in Open Doors Bezoekerscentrum

Het Open Doors Bezoekerscentrum ontving donderdag zijn 10.000e bezoeker. Jantine Driessen uit Wageningen was de gelukkige, toen zij samen met een aantal familieleden naar Ermelo was gekomen. Jantine kreeg een bos bloemen en enkele boeken cadeau.

Het was voor haar de tweede keer dat ze het bezoekerscentrum bezocht. In augustus was ze met haar ouders geweest en zo onder de indruk geraakt, dat ze het verhaal over de vervolgde kerk opnieuw wilde meebeleven. “Het bezoekerscentrum is super mooi en professioneel opgezet”, zei Jantine. “Het is belangrijk dat er aandacht is voor de vervolgde kerk. Het bezoekerscentrum draagt bij aan nog meer bewustwording dankzij het inspirerende verhaal van Bijbelsmokkelaar Anne van der Bijl. Want de vervolging van christenen gaat nog steeds door.”

Smokkelbos

Het Open Doors Bezoekerscentrum is in juli 2021 geopend. Het is gratis toegankelijk, evenals het sinds kort geopende Smokkelbos ernaast. Daar kunnen kinderen op een speelse manier leren over Bijbelverspreiding en ontdekken wat vervolging betekent voor christenen wereldwijd.

Inspiratiemail

Wil je ook graag via de e-mail op de hoogte gehouden worden van komende Open Doors-evenementen en nieuws uit de vervolgde kerk? Schrijf je in en ontvang elke maand de inspiratiemail van Open Doors. 

Deel dit

Gerelateerd nieuws

Anne van der Bijl 28 september 2022

God’s Smuggler Anne van der Bijl overleden 

ERMELO –  Bijbelsmokkelaar en grondlegger van Open Doors, Anne van der Bijl (94), is dinsdagmiddag 27 september in zijn woonplaats Harderwijk overleden. Hij werd vooral bekend als God’s Smuggler (Gods smokkelaar) door zijn grootschalige Bijbelsmokkel naar landen achter het IJzeren Gordijn. Uit zijn eenmansmissie ontstond de organisatie Open Doors, waar wereldwijd nu zo’n 1.400 mensen werken om christenen te steunen die om hun geloof worden vervolgd.  Van der Bijl is […]

Lees meer
Open Doors kever 10 juli 2020

Open Doors bestaat op 15 juli 2020 65 jaar en is springlevend

In 1955 begon Anne van der Bijl met het bemoedigen van de kerk in Oost-Europa en Rusland. 65 jaar later is de organisatie werkzaam in meer dan zestig landen wereldwijd om op de bres te staan voor vervolgde christenen. Een nieuwe trend in het werk zijn de ongekende mogelijkheden om online trainingen en bemoediging te geven. 15 juli 1955 is de datum verbonden met de reis van Anne van der […]

Lees meer
Hand in hand

Schrijf je in voor de

Maande­lijkse inspiratie­mail

Bemoedigende getuigenissen

Laatste nieuws

Inspiratie voor jou

Aanmelden inspiratiemail

Aanhef

Urgent

Gebed

Bid mee voor christenen
in India

Scroll naar boven