Vervolgde kerk bij online
New Wine Zomerconferentie" />

Vervolgde kerk bij online
New Wine Zomerconferentie

Mojtaba uit Iran

Tijdens de online zomerconferentie van New Wine, van 22 tot en met 25 juli aanstaande, is ook gelegenheid om vervolgde christenen te ontmoeten en voor hen te bidden. 

New Wine stelt zich ten dienste van kerken en gelovigen in Nederland. Open Doors doet dat voor vervolgde christenen. Uit het herkennen van elkaars missie kwam een samenwerking voort die bijvoorbeeld tot uiting komt tijdens de zomerconferentie. Open Doors directeur Maarten Dees: “Ik ben heel blij en dankbaar voor de samenwerking met New Wine. Geestelijke vernieuwing en verdieping is een thema dat Open Doors erg na aan het hart ligt. We geloven dat de vervolgde kerk ons wat dat betreft heel veel te vertellen en te leren heeft. Dat willen we graag aan alle Nederlandse en Vlaamse christenen laten horen!” 

Vier dagen lang zijn er diverse sprekers en concerten rondom het thema ‘Leven in Jezus – blijf in Mij, dan blijf Ik in jullie’. Naast hoofdsprekers als Alexander Venter, Arenda Haasnoot en Bart Visser vertellen Mojtaba uit Iran en een broeder uit India hoe het is om te leven in Jezus, als vervolging een dagelijkse realiteit is. 

Johannes 15:4

Ook tijdens het afsluitende gebedsconcert worden verhalen en gebedspunten vanuit de vervolgde kerk gedeeld. Naast het hoofdprogramma zijn er ook nevenprogramma’s – een soort digitale tenten – waarin diverse organisaties zich presenteren. In de Open Doors-tent zijn onder andere lessen uit de vervolgde kerk, een Avond van Gebed, en een talkshow met kookelementen te vinden. 

Deelname aan de online New Wine Zomerconferentie – aan het complete programma of aan seminars – is gratis via de website van New Wine.  

Fotobijschrift: Mojtaba uit Iran.

Inspiratiemail

Wil je ook graag via de e-mail op de hoogte gehouden worden van komende Open Doors-evenementen en nieuws uit de vervolgde kerk? Schrijf je in en ontvang elke maand de inspiratiemail van Open Doors. 

Deel dit

Gerelateerd nieuws

Hand in hand

Schrijf je in voor de

Maande­lijkse inspiratie­mail

Bemoedigende getuigenissen

Laatste nieuws

Inspiratie voor jou

Aanmelden inspiratiemail

Aanhef

Scroll naar boven