Elke twee maanden zenden we een livestream uit waarin we met zoveel mogelijk christenen bidden voor de vervolgde kerk. Met deze avonden willen we een muur van gebed om de vervolgde christenen heen zetten.

De eerstvolgende Avond van Gebed is op donderdag 19 mei om 20.00 uur en staat in het teken van geheime gelovigen in Centraal-Azië. In een programma van ongeveer een uur luisteren we naar live muziek, horen we verhalen van christenen uit Centraal-Azië en is er natuurlijk ruimte voor gebed.

Waarom Centraal-Azië?

De kerk in Centraal-Azië is relatief jong: sinds de val van de Sovjet-Unie ontstonden er steeds meer (huis)kerken. Maar deze kerken ondervinden weerstand. Druk vanuit de overheid, tegenwerking vanuit de islamitische omgeving, of de neiging om hun geloof geheim te houden, maken het leven van christenen in Centraal-Azië zwaarder.

Programma

Tijdens deze avond bidden we voor Jumagul, Dhea en Ruslan (schuilnamen). Onder begeleiding van Jan Willem van Delft zingt Eline Segers verschillende liederen ter afwisseling van de gebedsmomenten. De presentatie van de Avond van Gebed is in handen van Simon Visser.

Bid je mee voor geheime gelovigen in Centraal-Azië?

Wil jij (met een groep) meedoen aan de Avond van Gebed op 19 mei? Meld je dan hieronder aan. Je ontvangt een dag van te voren een e-mail met de link naar de livestream.

Ben je niet in de gelegenheid om op 19 mei de livestream te volgen, maar wil je wel graag (met een groep) bidden voor geheime gelovigen? Dat kan. Op 19 mei wordt er een gebedspakket gepubliceerd op deze pagina met daarin de video’s over drie Aziatische christenen en de daarbij behorende gebedspunten.

De volgende Avond van Gebed

De volgende Avond van Gebed staat gepland op donderdag 21 juli om 20.00 uur.

Eerdere Avonden van Gebed gemist?

Wil je eerdere Avonden van Gebed terugkijken? Ga dan naar de Avond van Gebed-playlist op ons YouTube-kanaal.


Meld je aan voor de

Avond van Gebed op 19 mei