Elke twee maanden zenden we een livestream uit waarin we met zoveel mogelijk christenen bidden voor de vervolgde kerk. Met deze avonden willen we een muur van gebed om onze vervolgde broers en zussen heen zetten.

De meest recente Avond van Gebed was op donderdag 19 januari 2023. We luisterden naar de aangrijpende verhalen van christenen uit Noord-Korea en Afghanistan en leerden meer over de nieuwste Ranglijst Christenvervolging. Daarnaast was er tijd voor gebed en luisterden we naar diverse mooie liederen die Eline Segers, Arend Jansen en Jan Willem van Delft ten gehore brachten.

Laatste Avond van Gebed gemist?

Bekijk de livestream dan hieronder terug, download de bijbehorende gebedspunten en bid mee.

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Meld je aan voor de volgende Avond van Gebed

Wil jij de volgende keer weer meebidden? Meld je dan hieronder alvast aan voor de Avond van Gebed voor geheime gelovigen in het Midden-Oosten op donderdag 16 maart. Een dag van te voren ontvang je dan automatisch een herinneringsmail in je e-mailbox, met daarin de link naar de livestream en het document met de gebedspunten.

Eerdere Avonden van Gebed gemist?

Wil je eerdere Avonden van Gebed terugkijken? Ga dan naar de Avond van Gebed-playlist op ons YouTube-kanaal.


Meld je aan voor de

Avond van Gebed op 16 maart 2023