Elke twee maanden zenden we een livestream uit waarin we met zoveel mogelijk christenen bidden voor de vervolgde kerk. Met deze avonden willen we een muur van gebed om onze vervolgde broers en zussen heen zetten.

De meest recente Avond van Gebed was op donderdag 21 september 2023. We luisterden naar verhalen van digitale vervolging in China en Myanmar. Ming en Ko Aung deelden hun getuigenissen. Samen met hen hebben we gezongen en gebeden voor de vervolgde kerk in deze landen.

Laatste Avond van Gebed gemist?

Bekijk de livestream dan hieronder terug, download de bijbehorende gebedspunten en bid mee.

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Meld je aan voor de volgende Avond van Gebed

Wil jij de volgende keer weer meebidden? Meld je dan hieronder alvast aan voor de Avond van Gebed op donderdag 16 november. Een dag van te voren ontvang je dan automatisch een herinneringsmail in je e-mailbox, met daarin de link naar de livestream en het document met de gebedspunten.

Met een groep bidden?

Wil jij (met een groep) meedoen aan de Avond van Gebed op 16 november aanstaande of ben je niet in de gelegenheid de livestream te volgen? Dat kan. Op 16 november wordt er een gebedspakket gepubliceerd op deze pagina met daarin de video’s over vervolgde christenen en de gebedspunten. Deze ontvang je via de mail als je je aanmeldt met bovenstaand formulier.