LET OP! Bestel je Shockwave in september? Dan ontvang je het pakket in oktober.

Wat is Shockwave?

Shockwave is speciaal ontwikkeld voor tienergroepen. Open Doors biedt jou, als jeugdwerker, gratis materiaal aan waarmee jij twee avonden kunt vullen over gebed. Tijdens deze avonden leren de tieners onder andere

  • dat bidden op verschillende manieren kan;
  • waarom bidden belangrijk is;
  • wat vervolging is;
  • wat de kracht van gebed is in de zichtbare én onzichtbare wereld.

We ontwikkelden twee groepsprogamma’s die jou, als jeugdleider, helpen om deze avonden stap voor stap te doorlopen. De programma’s zijn opgezet volgens de in de praktijk ontwikkelde YNGmethode van YNGbelieve en zijn geschikt voor tieners van 12 tot en met 18 jaar.

Shockwave
Shockwave

Thema 2022: Invisible

Dit jaar is het thema van Shockwave Invisible. En daarbij focussen we ons op Latijns-Amerika, een deel van de wereld waar meer christenen vervolgd worden dan in het Midden-Oosten, maar waar christenen ook vaker onzichtbaar zijn voor ons. Met Shockwave worden zij zichtbaar voor jou en je tienergroep.

Laat je gegevens achter en we sturen je het Shockwave-pakket gratis toe. Om ons een beeld te vormen van wie Shockwave bestellen en gebruiken, stellen we ook wat extra vragen in het formulier. Als je jouw antwoorden met ons wilt delen, zou je ons daar erg mee helpen!

Mooie avonden gewenst met jouw tienergroep!

Bestel het Shockwave-pakket

Wie ben je?

Naam(verplicht)

Waar kunnen we het pakket naar toe sturen?

Hoe ziet je tienergroep eruit?

Hoe groot is jouw tienergroep?(verplicht)

In welke leeftijdscategorie vallen de tieners?(verplicht)
Via welk medium heb je over Shockwave gehoord?(verplicht)